2024.július.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Tavaszi Trendfesztivál a Millenárison

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if !mso]><object classid="clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D" id=ieooui></object> <style> st1\:*{behavior:url(#ieooui) } </style> <![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/58568"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/r_6.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="74" /></a></span>A legújabb idei színtrendek rendhagyó bemutatásával megkezdődött a 15. Lakástrend Kiállítás a Millenárison. Tavaszi Trendfesztivál 2012. március 2. és 4. között - Lakástrend Kiállítás és Budapest Essential Looks. Az egész hétvégén át tartó programsorozat a legújabb trendeket és stílustippeket hozza testközelbe a lakberendezés és a hozzá kapcsolódó festés, a kertépítészet, a bútortervezés, az ékszerdesign, a divattervezés, a fodrászat és a smink világából.

r 6.thumbnailA legújabb idei színtrendek rendhagyó bemutatásával megkezdődött a 15. Lakástrend Kiállítás a Millenárison. Tavaszi Trendfesztivál 2012. március 2. és 4. között – Lakástrend Kiállítás és Budapest Essential Looks. Az egész hétvégén át tartó programsorozat a legújabb trendeket és stílustippeket hozza testközelbe a lakberendezés és a hozzá kapcsolódó festés, a kertépítészet, a bútortervezés, az ékszerdesign, a divattervezés, a fodrászat és a smink világából.

r 6.thumbnailA legújabb idei színtrendek rendhagyó bemutatásával megkezdődött a 15. Lakástrend Kiállítás a Millenárison. Tavaszi Trendfesztivál 2012. március 2. és 4. között – Lakástrend Kiállítás és Budapest Essential Looks. Az egész hétvégén át tartó programsorozat a legújabb trendeket és stílustippeket hozza testközelbe a lakberendezés és a hozzá kapcsolódó festés, a kertépítészet, a bútortervezés, az ékszerdesign, a divattervezés, a fodrászat és a smink világából.

Az első tavaszi napsugarakkal a változás a folyamatos megújulási vágy igénye is bekopogtat. Erre csap le a rendhagyó, de hagyományteremtő trendfesztivál, amely a színekkel teli változásokat, és a megújulást a zászlójára tűző Dulux Let's Colour kampányával veszi kezdetét. A Superbrands díjas festékmárka amellett, hogy önmagát is megújítja és teljesen új globális arculattal jelentkezik, a Let's Colour Településszépítő Egyesület 2012-ben is keresi azokat a közösségi tereket, amelyeket a Dulux segítségével éleszthet újjá. Idén nem csak települések közösségi terei pályázhatnak, de designerek is megmérettethetik terveiket, melyek közül zsűri választja majd ki a megvalósítást nyerő street art munkát.

A Dulux színfolt kommandója a Lakástrend Kiállításnak helyet adó Millenáris B csarnokának belső homlokzatán is nyomot hagyott: 300 négyzetméter, 20 liter festék, 6 nap és az elszürkült belső homlokzat újjászületett!

 

Az új helyszínre érkezett Lakástrend kiállítás a Budapest Essential Looks rendezvényeivel karöltve egész hétvégén át tartalmas szórakozási lehetőségeket kínál az egész család számára. A színvonalas hazai és nemzetközi kiállítói standok mellett hatalmas épített belső kerttel adják meg a tavasznak a kezdőlökést.

A madeinhungary kiállítás a Visegrad Fund, a Cseh Centrum, a Lengyel Intézet és a Szlovák Intézet támogatásával elhozta a Meeting of European and Central Eastern European Design (meed) fiatal cseh, lengyel és szlovák vendégtervezőit. Kiállításuk mellett szakmai programokon cserélnek eszmét a régió design jelenéről az Octogon magazin védnöksége alatt. A Budapest Essential Looks programsorozata két új eseménnyel is bővült!

Bemutatkozik a LUAN ACCESSORIES FOR FIDJI COUTURE kollekció és a LUAN HOME DECOR. Mindkét kollekció alapanyaga a selyem, amely  a luxus és az elegancia jelképe. A kiegészítők között egyaránt megtalálhatóak sokoldalúan hordható selyemkendők és lakberendezési tárgyak is, amelyeket személyre szabott színviláguk és motívumaik teszik különlegessé és egyedivé.

 

Öko design, a legújabb színtrendek, Európa legfontosabb design ösztöndíja, 2012 kertépítészeti trendjei, klímabarát otthoni megoldások és az Év Lakberendezője!

Számos kiállítás, szakmai program és látnivaló vár mindenkit.

A pénteki nyitó napon a Budapest Essential Looks trend esemény keretében a Teátrumban hat divattervező bemutatóját láttuk. Zárásként a Lancia "BE CREATIVE NOT MONOTONE" divattervezői pályázat döntősei vonultatták fel kreációikat, melyekre várják a közönség szavazatait. A Millenaris parkban Szőke Gábor Miklós szoborkiállítása és a PandArt kiállítás, a felöltöztetett Fiat Panda tekinthető meg.

Igazi érdekesség, hogy a hivatalos programkezdések előtt, előszőr Magyarországon a nagyközönség is betekintést nyerhet a divatvilág kulisszái mögé, bepillanthat a divatbemutatók, fodrász, smink és trendbemutatók létrejöttének miliőjébe. Minden nap a programok kezdetéig a főpróbák ugyanis teljesen nyilvánosak.

 

2012. március 3. szombat programja:

10.00 -13.00 Nyilvános főpróbák

Gyártók bemutatkozása:

15.00   SUGARBIRD

15.40   MAGENTA

Tervezői  bemutatók:

16.20   ART'Z MODELL

17.00   MADLEINE by Fidji Couture

17.40   MANIER

18.20   LÉBER BARBARA

19.00   DAALARNA – Benes Anita

19.40   ART'Z MODELL EXCLUSIVE

20.00   BE CREATIVE – NOT MONOTONE 

            Lancia divattervezői pályázat döntőseinek bemutatója

21.00   Lancia Ypsilon és a Fanzine bemutatja

            BLACK & RED TREND PARTY

 

www.lakastrend.hu

Lantai József

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.