Az eredetialkatrész-minőségű alkatrészekkel (OE) a BERU gyújtógyertyákból, izzógyertyákból, izzításszabályozó egységekből, tekercsekből és gyertyakábelekből álló gyújtásrendszereinek termékcsaládja egészül ki.

 

Az eredetialkatrész-minőségű alkatrészekkel (OE) a BERU gyújtógyertyákból, izzógyertyákból, izzításszabályozó egységekből, tekercsekből és gyertyakábelekből álló gyújtásrendszereinek termékcsaládja egészül ki.

 

Az irídium gyújtógyertyák optimalizált égésen keresztül fokozottabb teljesítményt, takarékosabb üzemanyag-fogyasztást és kisebb károsanyag-kibocsátást tesznek lehetővé. A használat jellegétől függően a termék élettartama akár 120 000 km-t is elérhet, amely a szervizelések közötti időszakok meghosszabbodásának köszönhetően költségcsökkentést eredményez. A BERU Iridium gyújtógyertyák a bevezetésükkor a Volkswagen és a BMW járművekbe lesznek beszerelhetők, de a termékskála további bővítése várható.

 

„Örömünkre szolgál, hogy a BERU a gyújtásalkatrészek teljes kínálatával képes a piaci igényeket lefedni, és garantálni tudja, hogy a motorban az égési ciklus optimálisan tudjon megvalósulni" – mondta Bert De Haes, a Federal-Mogul Motorparts gyújtásrendszerekért felelős, csoport szintű termékigazgatója. „Az irídium gyújtógyertya termékcsalád a Federal-Mogul Motorparts gyújtásrendszerek terén szerzett jelentős tapasztalatát mutatja. Kialakításából eredően teljesíti az eredetifelszerelés-gyártók specifikációit, és nagy teljesítményű, tartós pótalkatrészként alkalmazható."

 

Az alternatív anyagokhoz viszonyítva a kiváló kopásjellemzőkkel bíró irídium használata tartósabbá teszi a gyújtógyertyát, és a szervizelések közötti időszakok meghosszabbodásának köszönhetően költségcsökkentést eredményez. E technológia eredményeként szélsőséges üzemeltetési körülmények között is stabil marad a gyújtás.

„A Federal-Mogul Motorparts a prémium gyújtás termékek globális szolgáltatója, amely a világ vezető gépjárműgyártóinak szolgálatába állítja tudását és a termékfejlesztési tapasztalatát" – tette hozzá De Haes. „Az eredetifelszerelés-gyártók számára biztosított technológiákkal egyenértékűek a pótalkatrész piac számára a Champion® és BERU gyújtástermék márkák által kínált technológiák."

 

A BERU Iridium gyújtógyertyák a Federal-Mogul Motorparts egyesült államokbeli és európai csúcstechnológiájú üzemeiben végzett fejlesztés eredményeként jöttek létre.

(a BERU a BorgWarner Ludwigsburg GmbH bejegyzett védjegye)

 

 

www.beru.federalmogul.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük