A Fujitsu Symantec OST integrációval egyszerűsíti a lemezes mentést

 Fujitsu ETERNUS CS800Fujitsu ETERNUS CS800

A Fujitsu bejelentette, hogy a Fujitsu ETERNUS CS800 deduplikációs adatbiztonsági megoldás a Symantec OpenStorage (OST) API-n (Application Programming Interface, alkalmazás-programozási interfész) keresztül hivatalosan integrálható a Symantec NetBackuppal.

 Fujitsu ETERNUS CS800Fujitsu ETERNUS CS800

A Fujitsu bejelentette, hogy a Fujitsu ETERNUS CS800 deduplikációs adatbiztonsági megoldás a Symantec OpenStorage (OST) API-n (Application Programming Interface, alkalmazás-programozási interfész) keresztül hivatalosan integrálható a Symantec NetBackuppal.

Az ETERNUS CS800 és a Symantec NetBackup szorosabb integrációja rugalmas, könnyen kezelhető és nagy teljesítményű lemezes mentési megoldáshoz juttatja a szalagosról lemezes mentésre átálló középvállalatokat. A NetBackup olyan szervezetek számára ideális, amelyeknek a lehető legrövidebb időn belül kell nagy adatmennyiségről biztonsági másolatot készíteniük.

A fejlesztés újabb építőelem a Fujitsu egyedi igényekre szabott, jövőbiztos dinamikus infrastruktúrák kiépítését, bevezetését és karbantartását támogató Hatékony Adatbiztonság (Efficient Data Protection) portfóliójában.

Az OST API-nak köszönhetően a deduplikációs képességekkel rendelkező Fujitsu ETERNUS CS800 adatbiztonsági célgép felügyeletét teljes egészében a Symantec NetBackup végzi. Így az ETERNUS CS800 gyorsabban elkészül a mentéssel, és arra is van lehetőség, hogy a szervezet szalagra mentse a hosszabb időn keresztül megőrzendő adatokat vagy másik rendszerre replikálja őket a katasztrófa elleni védelemhez.

Ily módon a nagy adatmennyiséget feldolgozó középvállalatok egyszerűbben és intelligensebben kezelhetik, és fontosság illetve megőrzési követelmények szerint több szinten menthetik el adataikat. Az ETERNUS CS800 NetBackupon keresztüli, központosított felügyelete az adminisztráció munkaigényét is mérsékli, a natív interfész pedig nagyobb sebességet nyújt mentéskor, mint a NAS.

„A legújabb deduplikációs technológiát ötvözzük a világ egyik vezető mentési szoftverével, hogy vonzó megoldással segítsük a sok adatot kezelő középvállalatokat a szalag-lemez átállásban" – mutatott rá Dr Helmut Beck, a Fujtisu Technology Solutions adattárolási üzletágának alelnöke. „Az ETERNUS CS800 és az OST interfészen keresztül integrált NetBackup a piacvezető technológiák hihetetlenül ütőképes, nagy teljesítményű kombinációja. És amint az köztudott, a mentés világában a sebesség az úr."

„A Fujitsu és a Symantec stratégiai szövetsége keretében segítünk közös ügyfeleinknek mérsékelni a komplexitást és javítani a teljesítményt" – nyilatkozta Brian Dye, a Symantec információkezelési csoportjának termékmenedzsmentért felelős alelnöke. „A Fujitsu ETERNUS CS800 tárolójával kombinált NetBackup a fejlett funkcionalitás megőrzése mellett juttatja nagy teljesítményű és könnyen kezelhető adatbiztonsági megoldáshoz az ügyfeleket."

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük