A GTS Central Europe (GTS), a közép- és kelet-európai régió vezető infrastruktúra alapú távközlési és adatközpont-szolgáltatója bemutatta két új menedzselt adattárolási szolgáltatását, amelyeket kifejezetten a kiemelt biztonsági követelményeket és megbízható adattárolást igénylő cégek számára fejlesztett ki.

 

A GTS Central Europe (GTS), a közép- és kelet-európai régió vezető infrastruktúra alapú távközlési és adatközpont-szolgáltatója bemutatta két új menedzselt adattárolási szolgáltatását, amelyeket kifejezetten a kiemelt biztonsági követelményeket és megbízható adattárolást igénylő cégek számára fejlesztett ki.

 

A GTS Storage rugalmas és könnyen használható adattárolási megoldást kínál a GTS Hoszting szolgáltatásait (GTS Virtuális Hoszting, GTS Szerverhotel, GTS Szerverbérlet) használó, vagy saját szerverkörnyezetet használó üzleti ügyfelek részére.

 

A GTS Backup olyan platformfüggetlen biztonsági, adatmentési és helyreállítási szolgáltatás, amely garantálja az üzletmenet folytonosságát, függetlenül a forrásadatok fizikai elhelyezkedésétől.

 

A szolgáltatások, mindamellett, hogy jelentősen csökkenthetik a cégek beruházási költségeit, minőségi garanciával és 24 órás ügyfélszolgálati háttérrel vehetők igénybe Közép és Kelet-Európa egész területén. Fentieken túl megfelelnek a vállalatok biztonsági követelményeinek és a teljesítményre vonatkozó egyedi igényeiknek.

 

„A vállalatok egyre gyakrabban ismerik fel, hogy az IT nem az alaptevékenységük. Két új outsourcing szolgáltatásunk segít nekik abban, hogy a vállalkozásukra koncentráljanak, mivel nem kell foglalkozniuk a tervezéssel, a beszerzéssel, a szerződéskötéssel és a konfigurálással – mondta Marcin Kotlarski, a GTS termékigazgatója. – A GTS termékei segítenek csökkenteni a fejlődő üzleti igények által okozott stresszt. Termékeink használatával az ügyfeleink megrendeléseiket össze tudják hangolni aktuális igényeikkel, és mindezt bővíteni is tudják a vállalkozás növekedésével arányosan."

 

Az új GTS Storage és Backup termékek nagy teljesítményű, bővíthető adattárolási és biztonságos/intuitív D2D (disk-to-disk) adatmentési szolgáltatásokkal egészítik ki a GTS Szerverhoszting és kolokációs ajánlatát. A termékek szerves részeként egy sor kiegészítő szolgáltatás áll az ügyfelek rendelkezésére.

 

A GTS Storage rugalmasságot, bővíthetőséget és funkcionalitást kínáló, költséghatékony alternatívája a felhasználó által tulajdonolt és működtetett megoldásoknak.

 

A GTS Backup a legegyszerűbb módon gondoskodik az ügyfelek adatainak biztonsági mentéséről, illetve helyreállításáról. A szolgáltatást úgy tervezték, hogy biztosítsa és fenntartsa akár a GTS Adatközpontjaiban, akár az ügyfelek saját helyszínein elhelyezett szervereken található üzleti adattárolás folytonosságát.

 

A szolgáltatások fő előnyei:

  • Rugalmas méretezhetőség a több száz gigabájttól akár a néhány terabájtig
  • Tervezhető költségek – a szolgáltatás az ügyfél aktuális igényeihez igazodva havidíjjal vehető igénybe
  • Többszintű tárolási rendszer három tárolási teljesítménnyel a különböző igények kielégítésére
  • Megbízható D2D (disk-to-disk) adatmentés, amit nem érint az egyedi meghajtók meghibásodása
  • Adatok visszaállítása igény szerint – nincs szükség a teljes lemezen történő keresésre, elegendő csupán az ügyfélportál vagy a mentési ágens használata az adatok valós időben történő visszaállításához

 

A GTS Storage és Backup platformok a GTS professzionális adatközpontjain belül találhatóak, az iparág vezető fizikai védelmi és adatbiztonsági rendszereivel felszerelve (CCTV rendszer, biztonsági chip belépőkártyák, tűzvédelem, 24 órás megfigyelés/ellenőrzés, zárható termek, és egyéb fizikai biztonsági eszközök).

 

GTS Storage és GTS Backup.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük