HTC Titan 6VHTC Titan 6VA HTC bemutatta a Windows®  Phone operációs rendszerre épülő legújabb okostelefonjait, a HTC TITAN-t és a HTC Radar-t. A mindössze 9,9 mm vastag, alumínium HTC TITAN a 4,7 hüvelykes kijelzőnek köszönhetően közelebb hozza a felhasználók kedvenc tartalmait és multimédiás élményeit, míg a HTC Radart arra tervezték, hogy mindig elérhetőek legyenek azok az emberek, hírek és élmények, akik és amelyek a legfontosabbak a felhasználók számára. 

HTC Titan 6VHTC Titan 6VA HTC bemutatta a Windows®  Phone operációs rendszerre épülő legújabb okostelefonjait, a HTC TITAN-t és a HTC Radar-t. A mindössze 9,9 mm vastag, alumínium HTC TITAN a 4,7 hüvelykes kijelzőnek köszönhetően közelebb hozza a felhasználók kedvenc tartalmait és multimédiás élményeit, míg a HTC Radart arra tervezték, hogy mindig elérhetőek legyenek azok az emberek, hírek és élmények, akik és amelyek a legfontosabbak a felhasználók számára. 

 

Tökéletesen fotogén

Mind a HTC TITAN, mind a HTC Radar rendelkezik egy külön fényképezőgép-kioldó gombbal, amelynek segítségével a billentyűzár feloldása nélkül is lehet fotózni, az f/2.2-es rekeszértékű objektívnek köszönhetően akár rosszabb fényviszonyok mellett is. Az objektív kisfilmre átszámítva 28mm-es nagylátószögnek felel meg, így közeli téma esetén sem marad ki a képből senki a túl szűk képkivágás miatt. A telefon rendelkezik panoráma funkcióval, amellyel a horizontról és a legszebb tájakról készíthetők látványos képek. Emellett mindkét eszköz képes HD-minőségű (1280 x 720 képpont felbontású) videók felvételére. Ezen felül a HTC Photo Enhancer-rel azonnal retusálhatók a képek és feltölthetők Facebook-ra, majd pedig a barátok automatikusan bejelölhetők a fotókon a Windows Phone-okba épített automatikus képfelismerési funkciónak köszönhetően.

 HTC Radar 3VHTC Radar 3V

"A legújabb Windows Phone fejlesztésekkel érkező HTC TITAN és HTC Radar okostelefonok magasra teszik a lécet képességeikkel," mondta Jason Mackenzie, a HTC nemzetközi kereskedelmi és marketing igazgatója. "Hatalmas, moziszerű kijelzőjével a HTC TITAN elképesztő erőt és fejlesztést tömörít egy eszközbe, ami egyedülállóvá teszi a piacon. A HTC Radar esetében pedig az alumínium burkolat, a kompakt méret és kivitelezés kelti fel az emberek érdeklődését majd."

 

"A telefonokat eredetileg is kommunikációra tervezték, de ezek az eszközök nem tudtak lépést tartani azzal, ahogyan napjainkban a fogyasztók a kapcsolatot tartják barátaikkal és ismerőseikkel. Ezért úgy terveztük meg a Windows Phone-t, hogy az emberek legyenek a középpontban," mondta Andy Lees, a Microsoft Windows Phone üzletágának vezetője. 

 

HTC TITAN

Széles és ragyogó 4,7 hüvelykes Super LCD képernyőjével, 8 megapixeles hátsó és 1,3 megapixeles elülső  kamerájával a HTC TITAN a kiemelkedő teljesítményt egy igen vékony, 9,9mm-es íves formatervezésű szálcsiszolt alumínium házba zárja, amely kényelmesen illeszkedik a kézbe, miközben egyszerre sugall stílust és minőséget.

 HTC Radar 6VHTC Radar 6V

A HTC TITAN egy tökéletes hordozható iroda, amellyel hatékonyan végezhető egyszerre több feladat, például konferenciahívás, zenehallgatás vagy email-írás. A hatalmas  képernyő a beépített Microsoft® Office Mobile-al lehetővé teszi, hogy a dokumentumok gyorsan és könnyen  szerkeszthetők legyenek, akár útközben is. Egyesített postafiókja segítségével egy helyen kezelhető több email fiók, szinkronizálhatók a teendők és a naptárak, valamint csoportosíthatók az ismerősök. A Microsoft® OneNote® segítségével  a jegyzetek és ötletek elraktározhatók a számítási felhőben.

 

HTC RADAR

Elegáns kiképzésű alumínium házával a HTC Radar – az új Windows Phone-ról ismert People Hub-bal – naprakészen informálja a felhasználókat a barátaikat érintő legújabb hírekről, megmutatja az eddigi összes beszélgetéseiket, sőt még a közösségi  hálózatokra írt bejegyzéseiket és az oda feltöltött fotókat is. A megújult üzenetküldés segítségével egyetlen felületről lehet SMS-ben, Facebook-on és Windows Live Messenger-en keresztül kommuniklni, attól függően, hogy a másik kapcsolódik-e az internethez vagy nem.

 

Szórakozás menet közben

Mindkét telefonon megtalálható a HTC Watch, egy olyan alkalmazás és szolgáltatás, amely egy teljes könyvtárnyi filmet és TV show-t tesz elérhetővé. A virtuális 5.1-es térhangzás adta hangélménnyel  a telefonok zenelejátszóként is tökéletesen teljesítenek, a HTML5 támogatással pedig az internetes böngészés válik problémamentessé és gyorssá. A mobil játékok legjavát hozza kézközelbe az Xbox LIVE, amellyel válogatott, a Windows Phone-ra szánt játékokhoz lehet hozzáférni.  

 

Elérhetőség

A HTC TITAN és HTC Radar 2011 októberétől lesz elérhető  világszerte.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük