2024.július.25. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Motorola bemutatta legújabb mobilpalettáját avagy borotvák ráncfellvarva…

7 perc olvasás
<p><span class="inline left"><span class="inline left"><a href="/node/1633"></a><a href="/node/1626"><img class="image thumbnail" src="/files/images/MOTO%20Q9_front_s.thumbnail.jpg" border="0" alt="Motorola Moto Q9" title="Motorola Moto Q9" width="59" height="100" /></a></span><span style="width: 57px" class="caption"><strong>Motorola Moto Q9</strong></span></span> A  Motorola bemutatta 2007-es mobilkollekcióját, amelynek legfontosabb tagja a várva-várt RAZR. Az új mobil-portfolió fõ jellemzõi azok az újítások, amelyek a stílust, a formatervet, a multimédiás képességeket, az üzenetkezelést és a hétköznapi kommunikációt érintik. A 2007-es kollekció maximális teljesítményt nyújtó modellekbõl álló, páratlan választékot kínál.  </p><p>

motorola moto q9Motorola Moto Q9 A  Motorola bemutatta 2007-es mobilkollekcióját, amelynek legfontosabb tagja a várva-várt RAZR. Az új mobil-portfolió fõ jellemzõi azok az újítások, amelyek a stílust, a formatervet, a multimédiás képességeket, az üzenetkezelést és a hétköznapi kommunikációt érintik. A 2007-es kollekció maximális teljesítményt nyújtó modellekbõl álló, páratlan választékot kínál. 

motorola moto q9Motorola Moto Q9 A  Motorola bemutatta 2007-es mobilkollekcióját, amelynek legfontosabb tagja a várva-várt RAZR. Az új mobil-portfolió fõ jellemzõi azok az újítások, amelyek a stílust, a formatervet, a multimédiás képességeket, az üzenetkezelést és a hétköznapi kommunikációt érintik. A 2007-es kollekció maximális teljesítményt nyújtó modellekbõl álló, páratlan választékot kínál. 

?Új portfoliónk egy lépéssel közelebb visz a Motorola egyik fõ céljának megvalósulásához, hogy a világ minden táján a létezõ legteljesebb mobilos élménnyel gazdagítsuk vásárlóinkat" – mondta Ed Zander, a Motorola elnök-vezérigazgatója.

motorola moto q9Motorola Moto Q9Három évvel ezelõtt a RAZR-sorozat bevezetésével a Motorola megalkotta azt a kultusztelefont, amely alapjaiban módosította a világban a mobilokról kialakított képet. Közel 100 millió darab penge értékesítése után most megújult az ikon: a formaterv és teljesítmény terén eddig nem látott értékeket kínáló RAZR bevezetése újradefiniálja a mobiltelefon fogalmát.

A RAZR, amely 2007 júliusában kerül az üzletekbe, karcsúbb, erõsebb és a korábbiaknál is okosabb eszköz, és olyan úttörõ funkciókkal rendelkezik, amelyek a kommunikáció minden területén szabad kezet adnak a felhasználóknak.

 • A vadonatúj CrystalTalk technológia javítja a hívások hangminõségét
 • Digitális zenelejátszás, valós idejû videólejátszás, melynek segítségével egy másik mobilkészüléken is ?látható, amit én látok", és akár 1000 zeneszám tárolására is alkalmas, 2GB-ig bõvíthetõ memória
 • Külsõ szövegbevitel, valamint elõre megírt üzenetek elküldésének lehetõsége a telefon becsukott állapotában is
 • Teljes körû, HTML alapú web-böngészés és e-mail-hozzáférés
 • Még pengébb formavilág – a korábbi modelleknél 2 mm-rel vékonyabb kivitel
 • Illesztési hézagok nélküli ház, vákuumformázott fémfelületek, vegyileg edzett üveg és a kategória legnagyobb külsõ kijelzõje
 • A vezeték nélküli zenehallgatás élményét kínáló sztereó Bluetooth kapcsolat

motorola razr2 v8Motorola Razr2 V8A Motorola történetében elõször a RAZR család egyszerre három modellel jelenik meg a világpiacon 2007 júliusában: a RAZR V8 a GSM, a V9 a 3G HSDPA, a V9m az EVDO CDMA hálózatokon használható.

Z8

A Motorola létrehozta azt a multimédiás ?mindent az egyben" készüléket, amely egyszerre kínálja a mobil film- és tévénézés, a zenehallgatás, az internetezés és a játékok élményét.

motorola razr2 v8Motorola razr2 V8A Z8 modell, amely Európában júniusban mutatkozik be, a világ elsõ készüléke ?kick slider" nyitómechanizmussal ellátott készüléke, amely kinyitása során tökéletesen követi a telefonáló arcának kontúrját. A HSDPA-képes készülék fõbb szolgáltatásai:

 • Zeneszámok letöltése a mobiltelefonnal jelenleg elérhetõ legnagyobb, akár 3,6 Mbps sebességgel
 • Álló és fekvõ formátumban is mûködõ, kiemelkedõen nagy felbontású kijelzõ
 • Kristálytiszta videófelvétel és -lejátszás akár 30 képkocka/másodperc sebességgel
 • A ROKR-szériához hasonló zenelejátszás és akár 32GB bõvíthetõ memória; a mai 4GB-os microSD memóriakártyákon 12 egész estés mozifilm vagy 70 órányi zene tárolható
 • Mobil tévé: a CNN, a BSkyB és más adók streaming módszerrel közvetített adásai akár menet közben is nézhetõk
 • Mobil játékok: a felhasználó kedvére válogathat az Electronic Arts kimagasló minõségû játékai közül, az EA BIG SPORTS SSX3 demója pedig a készülékre telepítve érkezik

A példátlan élmény fokozása érdekében – a Motorola történetében elõször – a Z8 ?tartozéka" egy 512 MB-os microSD kártyára feltöltött teljes mozifilm is – A Bourne-rejtély (Univeral Pictures).

MOTO Q

motorola rokr z6MOTOROLA ROKR Z6A Q 8 (GSM/EDGE) és a Q 9 (HSDPA) bemutatkozásával a MOTO Q végre a világ bármely táján korlátlan szabadságot biztosít a felhasználóknak. E két új változat a 2006-ban bemutatott, díjnyertes MOTO Q (CDMA) nyomdokain halad, ebbõl Észak-Amerikában több mint egymillió darabot adtak el – olyan eredmény ez, a melyhez foghatót eddig még egyetlen QWERTY billentyûzettel ellátott eszköz sem ért el ilyen rövid idõ alatt.

motorola rokr z6MOTOROLA ROKR Z6A villámgyors 3G kapcsolatot kínáló és QWERTY billentyûzettel is rendelkezõ Q 9 modellen a Windows Mobile 6.0 operációs rendszer fut, új, karcsú házában pedig egy kétprocesszoros HSDPA/UMTS motor dolgozik, így a mobil hálózatokon keresztül akár 3,6 Mbps letöltési sebességet tesz lehetõvé. Ez azt jelenti, hogy kedvenc zeneszámunk körülbelül 6 másodperc alatt érkezik meg a telefonunkra – anélkül, hogy a számítógépünket be kellene kapcsolnunk.    

ROKR Z6, zenemobil…

A Motorola zenehallgatásra optimalizált telefonjai és headsetjei a ROKR márkanév alatt kínálják a lehetõ legteljesebb mobil zenehallgatási élményt.  A Z6 nem más, mint egy valódi, zenélõ remekmû:

 • A keskeny üzemmód-kapcsolónak köszönhetõen a telefonálás és a zenehallgatás közötti váltás egy egyszerû mozdulattal megvalósítható
 • A zenelejátszó-gombokkal és a navigációs görgõvel azonnal elérhetõek a zeneszámok
 • A nagy sebességû USB 2.0 kapcsolatnak köszönhetõen a zeneszámok gyorsan áttölthetõk a telefonra – 500 szám például 15 perc alatt érkezik meg a készülékre
 • Könnyû kezelhetõség és a jól ismert zeneszám-kezelés – a Windows Media Player 11 egyszerûvé teszi a megvásárolt zene áttöltését a PC-rõl a telefonra, sõt, a PC-s kapcsolat ideje alatt is lehetõség van bejövõ hívásokat fogadni
 • Nagy tárolókapacitás – a készülék a legfeljebb 2GB-os, külön megvásárolható memóriakártyákat is támogatja, melyeken kb. 1000 zeneszám fér el
 • A Bluetooth alapú, sztereó hangátviteli technológia és egy sztereó Bluetooth headset – például a nemrég bemutatott ROKR S9 – használatával vezeték nélkül hallgathatunk zenét a telefonunkon

motorola z8MOTOROLA Z8A Motorola bejelentette továbbá, hogy új marketing-megállapodást kötött a Napsterrel, így a Motorola készülékek tulajdonosai minden korábbinál egyszerûbben csatlakozhatnak a Napster-közösséghez, és tölthetnek zenei tartalmat ROKR Z6 és egyéb, zenére optimalizált ROKR készülékükre.  A két cég a Napster To GO segítségével egy teljes hónapon át ingyenes, korlátlan hozzáférést nyújt a vásárlóknak különbözõ egyedi zenei tartalmakhoz és a több mint 3 millió zeneszámhoz.

motorola z8MOTOROLA Z8A W- és a MOTOFONE sorozat a Motorola válasza a mindennapi kommunikációs alapfunkciókat a lehetõ legjobb minõségben kínáló készülékek iránti igényekre. Ez a szegmens a következõ két évben várhatóan 15-20 százalékkal bõvül majd, vásárlói az elsõ készüléküket kiválasztók, a csak beszélgetni és sms-t küldeni vágyók, vagy a régebbi, egyszerû készüléküket igényesebbre cserélõk közül kerülnek ki.

A nemrég bemutatott, alsó kategóriás telefonok és az új AJAR-platform segítségével a Motorola olyan funkciókat kínál a célközönségnek, mint az FM rádió, a fényképezõgép és az internetelérés. Az õsztõl hagyományos és kinyitható változatban kapható, olcsóbb W-modellek a legfontosabb alapjellemzõkön (kimagasló üzemidõ, kifogástalan hangminõség, éles kijelzõ, igényes formaterv) kívül a zenehallgatás, a fényképezés vagy a böngészés lehetõségét is kínálják. 

http://www.motorolalaunch.com/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.