2023.október.04. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A Királyhágó irodaházat választotta a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika

2 perc olvasás
unnamed_32.jpgA budai Királyhágó irodaházban nyitotta meg új rendelőintézetét a Maternity Magánklinika. A több mint 1000 m2-en kialakított területen hat modern rendelő és egynapos sebészeti ellátó várja a pácienseket.
2018. május 2., Budapest – Budapest budai oldalának kiemelt részén, a XII. kerületben található Királyhágó irodaházban nyitotta meg új ambuláns egységét a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika több mint 1000 m2-en. A szülészet-nőgyógyászat csaknem teljes spektrumát lefedő szolgáltatásokat biztosító Maternity ideális környezetben, felkészült személyzettel, minden igényt kielégítő, kiválóan felszerelt rendelőkkel várja pácienseit.
„A Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika a legmagasabb szintű szakmai színvonallal, és a XXI. század igényeinek megfelelő, korszerű, minden igényt kielégítő rendelőkkel várja a pácienseket. A Királyhágó irodaház minden szempontból ideális megoldást kínált az új járóbeteg egységünk létrehozásához”– mondta el Hegyes Gábor, a Maternity ügyvezető igazgatója. 

A Királyhágó irodaház 5800 m2bérelhető területtel rendelkezik, a magánklinika mellett itt található több magyar és multinacionális vállalat központja, illetve két bankfiók is. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.

„Örömünkre szolgál, hogy irodaházaink minőségének, az általuk nyújtott szolgáltatások színvonalának és a kedvező bérleti konstrukciónak köszönhetően egy újabb országos hírű egészségügyi intézményt tudhatunk partnereink között” – mondta el Kovács András, az Indotek Group értékesítési igazgatója.

A „B” kategóriás ingatlanpiacon piacvezető Indotek Group cégcsoport tulajdonában lévő ingatlanok hasznosításával foglalkozó In-Management Kft. országszerte 1.000.000 m2területű ingatlant kezel.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.