2024.február.28. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A szervezetfejlesztés és a coaching jövője

3 perc olvasás

kocs-.jpgA legnagyobb nemzetközi coach szervezet először tart Budapesten konferenciát. „Future of Coaching in Organisations” címmel április 19-én és 20-án az Akvárium Klubban tartja első közös, nemzetközi konferenciáját a világ legnagyobb coach szervezete, az International Coach Federation (ICF) és a világ legjelentősebb független személyiségteszt-fejlesztő cége, a Hogan Assessments. 

 

A konferencia fókuszában a jövő áll: milyen új trendek, technikák és eszközök határozzák meg a szervezetfejlesztést és a coachingot, a digitalizáció milyen hatással lesz az üzleti életre és a munkahelyekre.

A két nap során előadásokon és panelbeszélgetéseken 21 nemzetközi szaktekintély – köztük Dr. Robert Hogan, a Hogan Assessments alapítója, Colmon Elridge, az ICF globális fejlesztésekért felelős alelnöke és Colin McIlheney, a PwC kutatási igazgatója – osztják meg tudásukat és tapasztalataikat. Szóba kerül majd a munkaerő elemzésének és a coaching-folyamatok értékelésének fontossága, de a kulturális különbségekkel járó kihívások is.

 

Az esemény nemcsak szakmai, hanem lokális szempontból is kiemelt jelentőségű: a két szervezet együttműködése új aspektusból mutatja be a szervezetfejlesztés legújabb irányait, és egyben először biztosít lehetőséget Budapest számára, hogy egy ilyen rangos rendezvény házigazdája lehessen az iparágban. Szervezésében a Hogan közép-kelet-európai képviselője, az Assessment Systems International is részt vesz.

 

Az ICF és a Hogan 2015 végén kezdte meg együttműködését azzal a céllal, hogy a két szervezet erősségeit ötvözzék. „Ez a partnerség mind a két szervezet számára fontos, hogy szakértelmünket egyesítve világszerte a munkavállalók teljesítményének javításán dolgozzunk.  2018-ban ezt az együttműködést Európában nemcsak erősíteni szeretnénk, hanem láthatóbbá is kívánjunk tenni, ezért szervezünk közösen konferenciát Budapesten, ahova egész Európából várjuk a résztvevőket.” – emelte ki a Fehér Zsolt, a Hogan európai ügyvezető igazgatója.

 

Az International Coach Federation (ICF) a világ legnagyobb coach szervezete. 70 ország 140 tagozatából több mint 30.000 tagja van, melyből 24.000 felett van azok száma, akik rendelkeznek nemzetközi minősítéssel. Az ICF arra törekszik, hogy építse, támogassa és megőrizze a coaching szakma integritását, programjai és követelményrendszere segítségével. Szakmai követelményrendszere és etikai kódexe a coaching iparág legelterjedtebb mércéjévé vált. Az ICF célja a szakma előbbre jutásának, fejlődésének biztosítása magas szintű szakmai követelmények, független és egységes akkreditációs rendszer és az egész világot átfogó, akkreditált coach-hálózat kiépítése útján.

 

A Hogan Assessments alapítói, Dr. Joyce és Robert Hogan évtizedeket töltöttek tudományos kutatással, hogy elsőként mutathassák ki a személyiség hatását a szervezeti hatékonyságra. 1987-ben történt megalapításával a Hogan az elsők között intézményesítette a személyiségmérő eszközök használatát a munkahelyi teljesítmény növelésében. A cég neve mára összefonódott a világ egyik legismertebb munkaalkalmassági és vezetői képességeket mérő személyiségtesztjével, 56 országban vannak aktívan jelen szakmai termékeikkel, mellyel napjainkban a Fortune 500 cégek több mint felét kiszolgálják.

 

  1. április 19-20.

Future of Coaching in Organisations

Akvárium Klub

 

http://www.coachfederationevents.com/program

http://www.coachfederation.hu/esemenyek/icf-hogan-introduces-future-coaching-organisations/2018-04-20

https://www.facebook.com/events/350174688787921

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.