2023.szeptember.22. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

A UPS ÚJABB REKORDIDŐSZAKOT JÓSOL AZ ÜNNEPI KISZÁLLÍTÁSI SZEZONRA

3 perc olvasás

ups_hub.jpgA UPS rekordszámú kézbesítéssel számol az idei ünnepi időszak alatt.A cég a hálaadást követő nap, azaz a Black Friday és a szilveszter közötti időszak alatt várhatóan több mint 750 millió csomagot kézbesít majd, mely 5 százalékos növekedés 2016-hoz képest. A Karácsonyt megelőző 21 kiszállítási napból 17 során a napi kiszállítási mennyiség meghaladja majd a 30 millió csomagot. Az elmúlt időszak során a UPS létesítményekbe és új technológiákba eszközölt beruházások, valamint a szezonálisan alkalmazott munkaerő segítségével a cég hálózata készen áll a szokásos napi mennyiséget közel kétszeresen is meghaladó számú csomag kezelésére.

 

A UPS (NYSE:UPS) előrejelzései azt mutatják, hogy a cég a hálaadás és a szilveszter közötti 25 napos időszak során világszerte több mint 750 millió csomagot kézbesít majd. Ez a rekordmennyiségű kiszállított csomag mintegy 5 százalékkal haladja meg a tavalyi ünnepi csúcsidőszaki csomagmennyiséget. A várakozások szerint a december 25-ét megelőző 21 kiszállítási napból 17 során a kézbesített mennyiség meghaladja majd a 30 millió csomagot.

 

“A kereskedelmi értékesítési prognózisok egy újabb rendkívül erős ünnepi kiszállítási szezont jeleznek. A UPS ügyfeleivel együtt azon munkálkodik, hogy megfeleljen a megemelkedett fogyasztói igényeknek – mondta el Kate Gutmann, UPS értékesítési vezetője. “Az online és mobiltelefonos vásárlások teljesen átalakították a kiskereskedelmet, a UPS pedig készen áll, hogy kiszolgálja mind a fogyasztókat, mind az üzleti ügyfeleit a csúcsidőszak során is.”

 

A forgalmas ünnepi időszak során a UPS dolgozóinak a szokásos napi mennyiséget közel kétszeresen is meghaladó számú csomagot és küldeményt kell majd célba juttatnia, ezért a cég már korábban felkészült arra, hogy a globális hálózata rugalmasan tudjon reagálni a megnövekedett keresletre.

 

A UPS folyamatos beruházásokat eszközöl az új technológiákba és létesítményeibe, ami nagyban hozzájárul a megnövekedett ünnepi kereslet sikeres kielégítéséhez. A cég 2017-ben négy nagyszabású létesítménytelepítési és bővítési projektet fejezett be, amely összesen mintegy 93.000 négyzetméterrel növelte a vállalat működési területét. Mind a csomagszortírozási, mind a kézbesítési kapacitás közel 6 százalékkal növekedett az elmúlt évben.

  

A megnövekedett munkaerőigény kielégítésére az idei csúcsidőszak során a UPS 95.000 időszaki dolgozót, futárokat, kisegítőket, szortírozó munkásokat és rakodókat vesz fel világszerte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.