2025.március.14. péntek.
 

A sörkedvelők már jól ismerik a félbarna kategóriát, és tudják, hogy igazi különlegességet jelent. S hogy miben rejlik a félbarna sör egyedisége? A világos és barna sör megfelelő aránya ötvözi a két típus nagyszerű tulajdonságait, és a speciális receptúra garantálja a páratlan ízélményt.

 AA.thumbnail

A sörkedvelők már jól ismerik a félbarna kategóriát, és tudják, hogy igazi különlegességet jelent. S hogy miben rejlik a félbarna sör egyedisége? A világos és barna sör megfelelő aránya ötvözi a két típus nagyszerű tulajdonságait, és a speciális receptúra garantálja a páratlan ízélményt.

 AA.thumbnail

A sörkedvelők már jól ismerik a félbarna kategóriát, és tudják, hogy igazi különlegességet jelent. S hogy miben rejlik a félbarna sör egyedisége? A világos és barna sör megfelelő aránya ötvözi a két típus nagyszerű tulajdonságait, és a speciális receptúra garantálja a páratlan ízélményt.

A kategória megtestesítője, a most megjelent Arany Ászok Félbarna kiváló minőségű, félbarna sör, amely négyféle malátából (pilzeni, karamell, bajor és festő maláta) készül.  A minőségi félbarna rubin színű, habja kellemesen krémes. Íze bársonyos, kevésbé harsány, ám mégis karakteres, amely a speciális malátáknak, gyártási folyamatnak és receptúrának köszönhető. Egyesíti a pilzeni sörök frissítő jellegét a barna sörök karakterével. A festő maláta pörkölésének köszönhetően éri el a rá jellemző speciális, egyedi, édeskés, karamellás ízvilágot, amelyet a komló egészít ki.

Aki számára túl erős és testes egy barna sör, de a világos nedűnél mégis karakteresebb ízélményre vágyik, tegye próbára a különleges félbarnát! Garantáltan sikert arat a félbarna a hölgyek körében is, hiszen a várt kesernyés helyett, édeskés, karamell íz érezhető. Tökéletes választás és kiváló lehetőség azok számára is, akik új ízélményre vágynak és szeretnék felfedezni a sörök sokszínű ízvilágát.

A karakteres ám mégis frissítő félbarna feldobja a hétköznapi estéket, a családi vacsorákat. Az Arany Ászok Félbarna egyediségét bizonyítja, hogy tökéletesen illik akár süteményekhez, édességekhez is!  Az Arany Ászok Félbarnát 8-12 fokon javasolt fogyasztani, étkezést követően. Egy pohár félbarna, a tökéletes elismerés! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük