2023.december.11. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Négy földrészen terjeszkedik a Sixt – Magyarországon és globálisan is bővült a vállalat

3 perc olvasás
<span class="inline inline-left"><a href="/node/34262"><img class="image image-preview" src="/files/images/Image3_46.jpg" border="0" alt="http://www.sixt.hu/hu/" title="http://www.sixt.hu/hu/" width="330" height="50" /></a><span style="width: 328px" class="caption"><strong><a href="http://www.sixt.hu/hu/">http://www.sixt.hu/hu/</a> </strong></span></span>  <p> </p><p><em>A Sixt magyarországi hálózata 7 leadási ponttal, a Sixt csoport pedig nemzetközi szinten további 18 irodával növekedett a közelmúltban. A júliusban a világ legjobb autókölcsönzőjének választott vállalat így már több mint 100 országban, közel 4000 felvételi és leadási ponton várja ügyfeleit.</em></p><p>

http://www.sixt.hu/hu/http://www.sixt.hu/hu/  

 

A Sixt magyarországi hálózata 7 leadási ponttal, a Sixt csoport pedig nemzetközi szinten további 18 irodával növekedett a közelmúltban. A júliusban a világ legjobb autókölcsönzőjének választott vállalat így már több mint 100 országban, közel 4000 felvételi és leadási ponton várja ügyfeleit.

http://www.sixt.hu/hu/http://www.sixt.hu/hu/  

 

A Sixt magyarországi hálózata 7 leadási ponttal, a Sixt csoport pedig nemzetközi szinten további 18 irodával növekedett a közelmúltban. A júliusban a világ legjobb autókölcsönzőjének választott vállalat így már több mint 100 országban, közel 4000 felvételi és leadási ponton várja ügyfeleit.

A Sixt a válság ellenére is növekszik, miközben szolgáltatásainak minősége kiemelkedő – többek között ezt bizonyítja, hogy júliusban a világszerte 4,5 millió emberhez eljutó Travel + Leisure magazin olvasói a Sixtet választották a világ legjobb autókölcsönzőjének. A vállalat hálózata ugyanakkor a közelmúltban jelentősen bővült – Magyarországon és a világon egyaránt.

A Sixt Magyarország együttműködési szerződést kötött Észak-Dunántúl egyik legjelentősebb bérautó-piaci szereplőjével, a Császár Renttel. Ennek köszönhetően a Sixt ügyfeleinek baleset vagy műszaki hiba esetén a Császár Rent hét vidéki irodája (Zalaegerszeg, Ajka, Keszthely, Tatabánya, Komárom, Pápa és Veszprém) is tud csereautót biztosítani, így jelentősen csökken a reakcióidő. Emellett a gépkocsik átvételében és leadásában is támogatja egymást a két vállalat: a Sixt vidékre utazó ügyfeleinek nem kell visszavinniük az autót Budapestre, hanem a hozzájuk legközelebb eső partnerirodánál is leadhatják azt.

„Együttműködő partnereinkkel szemben alapvető elvárás a megbízható szakmai háttér és a stabil, korszerű infrastruktúra, ezért döntöttünk a Császár Rent mellett. Az új kapcsolatnak fontos eleme továbbá, hogy a Császár Rent a helyi autóink szervizelésében is részt vesz. Ezen felül autókereskedőként abban is partnerünk, hogy még kedvezőbb áron biztosíthassunk gépkocsikat a tartós bérleti ügyfeleink számára" – mondta Dévai Gábor, a Sixt Magyarország ügyvezetője.

Világszerte: 18 új iroda

A Sixt hálózata ugyanakkor nem csak Magyarországon, hanem világszerte növekszik, hiszen a vállalat az elmúlt hónapokban 18 új iroda megnyitását jelentette be. Mexikóban például 15 új kölcsönzési pontot hoz létre a vállalat olyan helyszíneken, amelyekre az országba látogató üzletemberek és turisták gyakran látogatnak el.

Emellett a vállalat Dél-Afrikában is erősíti pozícióit: Angola fővárosának repterén például a nemzetközi autókölcsönzők közül csak a Sixt jelenik meg, ugyanakkor Mozambikban az új irodával együtt már 7 helyszínen lesznek elérhetők a vállalat szolgáltatásai. A Sixt legújabb irodája azonban Európa, Közép-Amerika és Afrika után egy negyedik kontinensen, Ázsiában nyílik: a vállalat ezentúl Abu Dhabiban, az Egyesült Arab Emirátusok egyik – Dubai mellett szintén dinamikusan fejlődő – nagyvárosában is várja ügyfeleit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.