2023.február.06. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az eltörölt bolygó

3 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/1706"><img class="image thumbnail" src="/files/images/HubbardEltoroltbolygó.thumbnail.jpg" border="0" alt="Ron Hubbard: Az eltörölt bolygó - Földi küldetés 10. befejezõ rész" title="Ron Hubbard: Az eltörölt bolygó - Földi küldetés 10. befejezõ rész" width="61" height="100" /></a></span> <p>HUBBARD, L. RON regényfolyamának tizedik (sajos) utolsó darabja is megjelent végre magyarul. A kötetek kiadása is kissé viszontagságos volt - az elsõ köteteket az Alexandra könyvkiadó kezdte -, de most már együtt is végigrághatjuk magunkat ezen a hatalmas mûvön. Érdemes.</p><p>

 ron hubbard: az eltörölt bolygó - földi küldetés 10. befejezõ rész

HUBBARD, L. RON regényfolyamának tizedik (sajos) utolsó darabja is megjelent végre magyarul. A kötetek kiadása is kissé viszontagságos volt – az elsõ köteteket az Alexandra könyvkiadó kezdte -, de most már együtt is végigrághatjuk magunkat ezen a hatalmas mûvön. Érdemes.

 ron hubbard: az eltörölt bolygó - földi küldetés 10. befejezõ rész

HUBBARD, L. RON regényfolyamának tizedik (sajos) utolsó darabja is megjelent végre magyarul. A kötetek kiadása is kissé viszontagságos volt – az elsõ köteteket az Alexandra könyvkiadó kezdte -, de most már együtt is végigrághatjuk magunkat ezen a hatalmas mûvön. Érdemes.

Tegyük félre meggondolásainkat, és nézzük alkotásként, vagy inkább pszichológiai tanulmányként a mûvet. Mert lehetlen nem annak nézni. Megtanulhatjuk belõle, milyen kulcsra jár a HATALOM agya. Azé a hatalomé amely földi világunkban mûködik,és miként a hülyeség párt és rendszer semleges.

Itt is a kultúrák egymás mellett élésérõl szól a történet, pontosabban arról, hogy ezen kultúrák, melyek mindegyike hatalmas és értékes nem szívlelik egymást és a másik kizárására törekednek (Ugye mennyire ismerõs ez a napilapoikból?).Miként az is, hogy a reklámszakembereket is arra használnak fel, hogy az ellenségeskedést szítsák.(Elég csak megtekinteni az egyes nagy államok elnökválasztási kampány rendezvényeit…)

Az utolsó kötetben is megmaradunk antihõsünk  a gaz-reklám-szakember, J. Walter Madison nézõpontjában akit tovabbra is a három lét-törvénye vezérel:

1. lejáratni, és ezáltal bukásra ítélni a történet fõhõsét (Jettero Hellert),

2. megfelelõ címlapsztorival ellátni a bûvkörébe vont újságokat és tévécsatornákat,(hogy megéljen)

3. életben maradni. Merthogy idõnként néhányan a halálát kívánják.(Hogy élvezhesse a megszerzett pénzt.)

 Mint az elõzményekbõl láttuk a a hatalmas Voltár Államszövetség lángoló harcokban, lázongásokban és polgárháborúban õrlõdik. Hõsünk Jettero Heller és a szépséges  Krak grófnõ elszántan küzd, hogy megmentse az összeomlástól ezt a birodalmat. És itt jön a tripla csavar…  Viszont ha fennmarad Voltár, akkor a Földnek bizonyosan el kell pusztulnia. Akkor Heller minden ottani barátja is meghal. A barátság pedig szent. A politikai ármánykodás egyre szövevényesebb, Heller pedig versenyt fut az idõvel, hogy mindkét kultúrát megóvja a megsemmisüléstõl. Sikerülni fog? A Földi Küldetés sorozatának zárókötetébõl kiderül.

Összefoglalás a sorozatról:

http://www.ekultura.hu/mutat.php?cid=1375

E-könyvesboltok:

http://www.mimezis.hu/product_info.php?products_id=66017

http://www.netpiac.hu/display/index.phtml?do=termek&termek_id=18971

http://konyvlelo.hu/index.php?id=termekek&art_id=101817&search_co=&PHPSESSID=633837abe58dbbeef487d7e1ee474591

http://webshop.animare.hu/foldi+kuldetes+10+az+eltorolt+bolygo+34583.html

http://www.multibook.hu/katalogus/Sci-fi_fantasy/Foldi_kuldetes_10_-_Az_eltorolt_bolygo/konyv.49786.html

 ron hubbard: az eltörölt bolygó - földi küldetés 10. befejezõ rész

HUBBARD, L. RON: AZ ELTÖRÖLT BOLYGÓ – Földi küldetés 10.

Nézõpontok Kiadó és Kereskedelmi Kft.

Eredeti cím : MISSIN EARTH: THE DOOMED PLANET

EAN : 9789630611251

ISBN : 963 061125 2

Kötésmód : ragasztott kartonált

Oldalszám : 464

Fogy ár: 2 700 Ft

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.