2022.augusztus.14. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az év ipariingatlan-fejlesztőjévé választották a NIPÜF Zrt.-t

2 perc olvasás

torok_zsombor_kibedi_varga_lorant.jpgBalra Török Zsombor, a NIPÜF Zrt. vezérigazgatója és jobbra Kibédi Varga Lóránt, a CBRE ügyvezető igazgatója

Legelső fejlesztésével azonnal nemzetközi ingatlanszakmai díjat nyert a NIPÜF Zrt. A piacon Inpark néven működő állami tulajdonú vállalat kapta Az Év legjobb raktárfejlesztésének és fejlesztőjének járó elismerést a CIJ Awards Hungary 2017 gálán. A díjazott projekt a pátyi ipari parkban októberben megnyitott logisztikai központ, ahonnan a Kühne + Nagel szolgálja ki a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítóját. Ez a létesítmény a nemzeti ipari park hálózat első tagja, amelyet országszerte újabb nagyszabású beruházások követnek.

 

A Budapesten legrégebb óta rendszeresen átadott ingatlanszakmai díjat a Construction & Investment Journal, a közép-, kelet- és dél-európai térség vezető ingatlanfejlesztői szaklapja hívta életre. A díjátadót 2001 óta minden év végén megrendezik a szektor adott évben legjobban teljesítő vállalatainak elismerésére. Az idei megmérettetésen is számos kategóriában nevezhettek a cégek, amelyek közül a „Best Warehouse Development & Developer” kategóriában az Inpark bizonyult a legjobbnak a 14 tagú szakmai zsűri értékelése alapján. A díjat Kibédi Varga Lóránt, a CBRE ügyvezetője adta át Török Zsombornak, a NIPÜF Nemzeti Ipari Park Üzemeltető és Fejlesztő Zrt. vezérigazgatójának.

 

A hazai és nemzetközi szakemberekből álló grémium a pátyi logisztikai központ minőségén és piaci jelentőségén felül többek között azt is értékelte, hogy a NIPÜF több közép-kelet-európai versenytársat megelőzve kötött megállapodást a neves bérlővel. A díj odaítélésénél szerepet játszott továbbá, hogy a komplexum a nehéz időjárási körülmények ellenére is határidőre, az ügyfél elvárásainak mindenben megfelelve, magas színvonalon valósult meg, gyors és rugalmas megoldást nyújtva az egyedi igényekre.

 

Török Zsombor, a NIPÜF Zrt. vezérigazgatója elmondta: „Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy rögtön a legelső beruházásunkkal ilyen jelentős sikert értünk el. Úgy vélem, a közönség és a zsűri szavazatai alapján odaítélt díj azt jelzi, hogy a piac elismeri eddigi munkánkat, egyben igazolja a NIPÜF mint új piaci szereplő létjogosultságát.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.