2023.március.28. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Az ország legjobb játékai – avagy mit tegyünk a karácsonyfa alá – egy lehetőség a választásra

2 perc olvasás

image3_2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ünnepek előtt évről évre egyre nagyobb fejtörést okoz, mivel is lepjük meg a gyerkőcöket karácsonykor. Ilyenkor is támaszkodhatunk családtagjaink és barátaink véleményére, vagy akár szakemberek tapasztalataira, hogy biztos a legmegfelelőbb ajándékot válasszuk.

 

Idén ötödik alkalommal rendezték meg az Ország Játéka megmérettetést, ahol a szakma és a közönség egyaránt leteheti a voksát a legjobb játék mellett. A LEGO® készletek arra bátorítják a kisebbeket és nagyobbakat, hogy szabadon kibontakoztassák kreativitásukat, így biztosítva személyiségük és képességeik fejlődését. Ezt díjazták a döntéshozók is, így a LEGO játékok négy kategóriában is győzelmet arattak.

 

Játékóvoda a legkisebbeknek

A LEGO® DUPLO Óvoda szettet a szakmai zsűri első hellyel jutalmazta a bébijáték kategóriában. A picik örömmel mutatják be ezzel a színes DUPLO készlettel, hogyan telik egy napjuk az óvodában, a játéktól az ebéden át, egészen a tisztálkodásig és a rendrakásig.

 

Télből nyárba

A közönség és a szakma is a LEGO® Friends Napsütötte katamarán készletet választotta a lány kategória legjobbjának. A szett segítségével a gyerkőcök varázslatos tájakra juthatnak el barátaikkal, és közösen élvezhetik a napsütést. A kalandhoz két játékos delfin is csatlakozik, így a felhőtlen szórakozás garantált!

 


 

Kreativitás határok nélkül

Szintén a közönség és a szakma tetszését is elnyerte a LEGO® Kreatív építőkészlet, ami az építőjáték kategóriában győzedelmeskedett. Az építőkészlet ötvözi a kreativitás és az építés szórakoztató világát, amiben rengeteg színes építőkocka várja a kicsiket, hogy bármit megépíthessenek, amit csak elképzelnek!

 

A játékos tanulásért

Az interaktív kategória szakmai díját a LEGO® BOOST szett nyerte el. A készlet ötvözi a klasszikus építési élményt a programozás izgalmas világával, így biztosítva a tökéletes interaktív játékélményt. A készletből öt izgalmas robot alkotható meg, amelyek egy tabletre letölthető ingyenes applikáció segítségével kelnek életre, hogy eleget tegyenek a kis programozók utasításainak. Programozásra fel!

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.