2022.szeptember.30. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Berlinbe, Hamburgba és Brüsszelbe is indít új járatokat a Lufthansa Csoport Budapestről

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/57789"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/index_43.thumbnail.jpeg" border="0" width="100" height="100" /></a></span>A Lufthansa Csoport bővíti járatai kapacitását Frankfurt, München, Bécs és Zürich célállomásokra, valamint Berlinbe, Hamburgba és Brüsszelbe indított új járatokkal segít a Malév bajbajutott utasain.</p> <p> 

A Lufthansa Csoport bővíti járatai kapacitását Frankfurt, München, Bécs és Zürich célállomásokra, valamint Berlinbe, Hamburgba és Brüsszelbe indított új járatokkal segít a Malév bajbajutott utasain.

 

A Lufthansa Csoport bővíti járatai kapacitását Frankfurt, München, Bécs és Zürich célállomásokra, valamint Berlinbe, Hamburgba és Brüsszelbe indított új járatokkal segít a Malév bajbajutott utasain.

 

A Lufthansa Csoport sajnálattal vette tudomásul a magyar nemzeti légitársaság, a Malév Zrt. üzemszerű működésének beszüntetését. A Lufthansa Csoport bejelentette, készen áll arra, hogy szolgáltatásaival segítse a bajba jutott utasokat.

A Lufthansa bővíti Frankfurt és München célállomásokról indított egyes repülőgépeinek kapacitását, illetve február 6-ától napi ötre emeli a Frankfurtból Budapestre induló járatok számát. Ezen felül a Lufthansa 2012. február 6-tól új járatokat indít Berlinből és Hamburgból. A német fővárosból naponta egy Boeing 737-es közlekedik majd, míg Hamburgból szintén napi egy alkalommal indul Lufthansa járat, valamint a vállalat folyamatosan fenntartja a napi három Düsseldorfba indított járatát is. Az Austrian Airlines a megnövekedett utas igényekhez igazodva szintén nagyobb kapacitású gépekkel közlekedik a Bécs-Budapest útvonalon. Február 7-től a Swiss Air Lines megnöveli a Budapest – Zürich vonalon közlekedő járatok kapacitását, a Brussels Airlines pedig az eddigi két járat helyett napi három alkalommal indít járatokat Brüsszelbe 2012. február 13-tól.

 

Lufthansa Csoport kapacitásbővítés

·         Lufthansa Airlines (LH): Frankfurt (FRA), München (MUC)

·         Austrian Airlines (OS): Bécs (VIE)

·         SWISS (LX): Zürich (ZRH)

Lufthansa Csoport új járatok indítása

·         Lufthansa Airlines (LH): Berlin (BER) és Hamburg (HAM)

Brussels Airlines (SN): Brüsszel (BRU) napi plusz 1 járat indítása

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.