2022.augusztus.14. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Budaörsön nyitott új irodát a legdinamikusabban fejlődő SMART Ingatlanhálózat–Az agglomerációra koncentrálnak az ingatlanosok, Budaörs még mindig az egyik legnépszerűbb település

2 perc olvasás

image19_1.jpgA budapesti agglomeráció újra népszerűbb az ingatlanvásárlók körében, köszönhetően az egyre magasabb fővárosi lakásáraknak. Budaörs a nyugati agglomerációs szektor egyik legkedveltebb célpontja, a tavalyi évben itt az átlagos négyzetméterárak 370 ezer forint környékén mozogtak, amivel majdnem 100 ezer forinttal meghaladták a Pest megyei 294 ezer forintos átlagot. A Budaörshöz közeli Törökbálint, Érd és Diósd településeken olcsóbb ingatlanárakat találunk. Diósdon tavaly átlagosan szinte a megyeivel megegyező 298 ezer forintos négyzetméteráron lehetett ingatlant vásárolni.

 

„Az ingatlanpiaci változásokra a dinamikusan fejlődő, stabil háttértámogatást nyújtó hálózatok tudnak a leggyorsabban reagálni. A budaörsi irodanyitással célunk a nyugati és déli agglomerációs terület hatékony lefedése és a bővülő keresleti és kínálati oldal kiszolgálása.” – nyilatkozta Nagy Károly, a SMART Ingatlan hálózati igazgatója. „A budaörsi ingatlankínálatban a hagyományos és modern házak mellett, megtalálhatóak például panellakások is, így minden célcsoport találhat ideális megoldást a fővároshoz közeli településen.”

 

A Duna House cégcsoporthoz tartozó SMART Ingatlan franchise hálózat 2018-ban „Az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata” elismerést vehette át a Magyar Franchise Szövetségtől. Az ingatlanhálózat tavaly 44 százalékos hálózati forgalom növekedéssel büszkélkedhetett, valamint a dinamikus fejlődésének köszönhetően tovább erősítették a jelenlétüket az ország nyugati részén és Budapest újabb kerületeiben. A hálózathoz közel 40 ingatlanközvetítő iroda és több mint 200 értékesítő tartozik.

https://smartingatlan.hu/module/office

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.