Egészségesen, környezettudatosan élni, a zöldben pihenni… ismét Danubius Családi Zöld Nap

A Danubius Hotels és együttműködő partnerei környezettudatos és egészséges zöld programokkal várják a családokat június 6-án, szombaton, 10.00 – 17.00 óra között a Feneketlen-tó körüli hatalmas zöld parkban.

 

A Danubius Hotels és együttműködő partnerei környezettudatos és egészséges zöld programokkal várják a családokat június 6-án, szombaton, 10.00 – 17.00 óra között a Feneketlen-tó körüli hatalmas zöld parkban.

 

Az elmúlt évek legnépszerűbb aktivitásai – környezettudatos játszóház, kisállat és kutyás bemutatók, madárvilág, kreatív foglalkozások, népi játékok, erdei élményfoglalkozások, mozgásprogramok, virágkötészet és arborétum séta mellett idén izgalmas újdonságok is bekerültek a rendezvény programjába. A felújított Budai Parkszínpadon a Talamba együttes 50 perc alatt a föld körül című interaktív koncertje szórakoztatja a család apraját-nagyját, környezetkímélő elektromos kisvonat fáradhatatlanul furikázza majd az érdeklődőket a Feneketlen-tó körül.

 

A látványos méretű Uniqa szűrőkamion ingyenes egészségmérésekkel várja a felnőtteket. Kihagyhatatlan játékos erőpróbát kínál a Magyar Olimpiai Bizottság „5 próba Rióban" programja. Az egészségmegőrző tematikát tovább színesítik a gyógyvízkóstolók, masszázsok, meditációs csendsátor.

 

A Danubius Családi Zöld Napon képviseltetik magukat a Danubius szállodák, a Danubius Bubbles Club sárkányai és animátorai, a Danubius Premier Fitness Klubok, jelen lesz a Budai Sas Hegy Természetvédelmi Terület, a Magyar Madártani Egyesület, a Cerberos Állatvédő Egyesület, a Budai Arborétum, a Mecsek Ökocsali, az ÖKO-PACK játszóház, a Bioderma, a Főként Nőként műhely, a Hopp Ferenc Kelet-ázsiai Művészeti Múzeum, a Szent Márton Gyermekmentők, a Gyermekekkel a Természetért Alapítvány, a Magyar Természetjáró Szövetség, a Pilisi Parkerdő Zrt. Hármashatár-hegyi Erdei iskola, az Electro Autó Kft.

 

A Danubius Családi Zöld Nap ingyenesen látogatható. Részletes program: www.danubiushotels.hu/zoldnap

 

Németh Krisztina

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük