„Kocsonya Expressz" indul 2012. február 25-én 9.25-kor Budapest Nyugati pályaudvarról Miskolcra, a Kocsonyafesztiválra

„Kocsonya Expressz" indul 2012. február 25-én 9.25-kor Budapest Nyugati pályaudvarról Miskolcra, a Kocsonyafesztiválra


A MÁV Nosztalgia Kft. a vasúti nosztalgiautazások hazai specialistájaként 2012-ben is hangulatos külföldi és belföldi utazásokat kínál, s mint a Magyar Turizmus Zrt. stratégiai partnereként idén is az egy napos belföldi nosztalgia utazások népszerűsítésére törekszik. 2012-es programajánlatainak többsége hazai városok, és azok fesztiválprogramjait célozza meg. Az egy napos belföldi utazások közül kiemelkedik a 2012. február 25-én, szombaton induló „Kocsonya Expressz", mely a 12. alkalommal megrendezésre kerülő Európa hírű Kocsonyafesztiválra viszi utasait.

A „Kocsonya Expressz" a Budapest Nyugati pályaudvarról 9.25-kor indul és 11.45-kor érkezik Miskolcra, a Kocsonyafesztivál helyszínére, 17.30-kor indul Miskolcról, és 20.00-kor érkezik vissza a Budapest Nyugati pályaudvarra. Az Orfeum kocsiban oda útban gabonakolbász és gabonahurka bemutató lesz kóstolással egybe kötve. „Bevezetés a gabonakonyhába" témában érdekességeket hangzanak el a Székely Magyar rovásírásról és gyönyörködhetünk néhány honfoglalás kori tárgyi emlékben.

 

Az élményvonatos utazás alatt vissza útban Retro disco szórakoztatja a nosztalgiavonat közönségét az Orfeum zene kocsiban. A „Kocsonya Expresszen" étkezőkocsi is közlekedik, ahol finom falatok várják a reggelizni és vacsorázni vágyókat.

A részvételi díj (felnőtt: 4.990 Ft/fő, gyermek 4-14 éves korig: 2.990 Ft) magában foglalja a menettérti jegyet és a névre szóló helybiztosítást. A MÁV Nosztalgia Kft. személyzete biztosítja utasainak kényelmét az utazás és a programok teljes időtartama alatt, az oda úton welcome drinkkel és reggeli üdvözlő falatkával várják vendégeiket, a visszaúton apró meglepetéssel készülnek a hazatérésre, a 13+1 totó segítségével 2012-évi élményvonatos utazást nyerhetnek ajándék jegyeket.

A Kocsonyafesztivál programjáról további információ a www.kocsonyafesztival.hu oldalon.

A Kocsonya Expresszre egyéni és csoportos jegyek 2012. február 18-ig válthatók.

Jegyértékesítés, a MÁV Nosztalgia Kft. értékesítési irodájában, a Budapest Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett,
Tel./Fax: (+36 1) 269-5242
 www.mavnosztalgia.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük