2022.augusztus.18. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Enrique Iglesias dupla koncertet ad Budapesten

2 perc olvasás

enriq.jpgTizennyolc év szünet után Enrique Iglesias tavasszal újra Magyarországon koncertezik. A március 11-i koncertre óriási az érdeklődés, a jegyek néhány nap alatt elfogytak.

 

Enrique Iglesias Budapestet a világkörüli turnéja egyik állomásaként illesztette be, ahol szoros egymásutànban követik egymást a koncertek. A szervezők munkájának és a hatalmas magyar rajongótábornak köszönhetően a latin zene hercege mégis szakított szokásaival és két koncertet ad Budapesten: március 11-én és 12-én is fellép a Papp László Sportarénában.

 

Az énekes két felejthetetlen, óriási koncertet ígér a magyar közönségnek március 11-én és 12-én, ahol elénekli az összes régi és új slágerét. Olyan dalokat hallhatunk majd, mint a Bailamos, a Hero, a Duele El Corazón, a Loco, a Heart Attack, a Bailando, vagy a Subeme La Radio. Enriqe Iglesisas valódi világsztár, albumait, dalait a világ minden kontinensén ismerik és szeretik. A Bailando klipje az egész világon a második legnézettebb a YouTube-on, eddig közel két és fél milliárd ember nézte meg.

 

Enrique Iglesias Grammy-díjas spanyol énekes, húsz éves karrierje során közel száz millió lemezt adott el világszerte. Korunk egyik legfontosabb popénekese, akit csak úgy emlegetnek, mint a Latin zene hercegét. Eddigi pályafutása során több, mint ötszáz díjat nyert, 2016-ban az American Music Awards-on a közönség kedvenc művészének szavazták meg, 2017-ben, az előző évhez hasonlóan, a Latin American Music Awards-on öt kitüntetést kapott, köztük az Év Művésze díjat.

 

Szervező: Broadway Event & Concert Europe & Art BG

 

  1. március 11. vasárnap
  2. március 12. hétfő

Papp László Budapest Sportaréna

 

https://enriqueiglesias.com

https://enrique-iglesias-koncert.broadway.hu

https://www.youtube.com/watch?v=9sg-A-eS6Ig

https://www.youtube.com/watch?v=NUsoVlDFqZg&list=RDEMVehdR34HPpuzfEroKgl2Lw

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.