2023.február.06. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Fejlemény a 2010. évi közgyűlési határozatokkal kapcsolatos cégeljárásban

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/41658"><strong><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/magyar_telekom_logo.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="84" /></strong></a></span>A Magyar Telekom tájékoztatja részvényeseit a 2010. április 7-i közgyűlési határozatok eredményeképpen bekövetkező cégadatváltozások bejegyzésére irányuló cégeljárásban történt fejleményről. </p>

magyar telekom logo.thumbnailA Magyar Telekom tájékoztatja részvényeseit a 2010. április 7-i közgyűlési határozatok eredményeképpen bekövetkező cégadatváltozások bejegyzésére irányuló cégeljárásban történt fejleményről.

magyar telekom logo.thumbnailA Magyar Telekom tájékoztatja részvényeseit a 2010. április 7-i közgyűlési határozatok eredményeképpen bekövetkező cégadatváltozások bejegyzésére irányuló cégeljárásban történt fejleményről.

Amint azt 2010. július 23-án közzétették, a Fővárosi Ítélőtábla 2010. július 1-jei keltezésű végzésében megváltoztatta a Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróságnak a 2010. április 7-i közgyűlési határozatok eredményeképpen bekövetkező cégadatváltozások bejegyzésére irányuló cégeljárást felfüggesztő döntését, és utasította a Cégbíróságot a cégeljárás folytatására.

A Cégbíróság 2010. augusztus 2-i keltezésű, a Társaság által 2010. augusztus 5-én kézhez vett végzésével a 2010. április 7-i közgyűlési határozatok eredményeképpen bekövetkező cégadatváltozásokat bejegyezte a cégjegyzékbe.

Mint azt korábban közzétették, a 2009. június 29-i, illetve a 2010. április 7-i közgyűlési határozatokkal kapcsolatban peres eljárások vannak folyamatban. Nem zárható ki teljesen, hogy a Társaságnak a perekkel kapcsolatban további társasági jogi lépéseket kell tennie. Nem tudják egyértelműen kijelenteni továbbá, hogy ezen ügyeknek nem lesz egyéb, jelenleg előre nem látható hátrányos hatása a Társaságra.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.