2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Grandiózus újranyitásra készülnek a Tutanhamon kiállítás szervezői

3 perc olvasás
tutanhamon 1

Fertőtlenített termek és megannyi különlegesség várja a Tutanhamon kiállítás érdeklődőit a Király utcai KOMPLEX-ben, Budapesten. A szervezők gőzerővel dolgoznak az újranyitáson, meglepetéssel is készülnek. Ahogy sok minden más, a Tutanhamon kiállítás minden rejtélye és kincse is karantén alá került márciusban Budapesten, a Király utcai KOMPLEX-ben. A szervezők viszont az első pillanattól kezdve a megfelelő biztonsági intézkedések mellett gondoskodtak a kincsek felügyeletéről, az ideiglenes zárás alatt is folyamatos őrzést biztosítottak a relikviáknak. Most, az újranyitás időszakában pedig nemcsak a felfoghatatlan értékű kincsek, hanem a látogatók egészségügyi biztonságának megőrzésére is óriási hangsúlyt fektettek a kiállítás szervezői.

tutanhamon 2

„Nap mint nap figyeltük mi is a rendezvényekkel, kiállításokkal kapcsolatos korlátozásokat és enyhítéseket, de ugyanúgy napi szinten monitoroztuk a koronavírus-járvány terjedésének aktuális állását. Mint mindenki, úgy mi is szomorúan vettük tudomásul a zárást, de látva a számokat, úgy véljük, hogy a kormány időben hozott felelős döntést a szigorításokkal kapcsolatban. A régóta várt újranyitással kapcsolatban pedig elmondhatom: biztonsággal lesz látogatható a Tutanhamon kiállítás, hisz régóta készültünk erre a napra” – mondta Oláh Zsuzsanna.
A JVS Group Magyarország kommunikációs vezetője hangsúlyozta: a KOMPLEX takarítószemélyzetének tagjai baktericid, fungicid és virucid fertőtlenítőszerrel tisztították le a nyitás előtt a KOMPLEX valamennyi kilincsét, ajtaját és ablakát, ezzel is védve a kiállításra érkező vendégeket. Oláh Zsuzsanna elárulta: grandiózus nyitásra készülnek: családi kedvezménnyel várják a vendégeket.
„A Tutanhamon kiállítás újranyitása nemcsak az érdeklődőknek, hanem nekünk is egyfajta ünnep. Meglepetéssel és különleges ajánlattal készülünk: július 30-án és 31-én családonként egy gyermek ingyenesen tekintheti meg a tárlatot. Azt bizton állíthatom, hogy akik a Tutanhamon kiállítás újranyitásának első pár napján érkeznek, különleges élménnyel fognak gazdagodni” – mondta titokzatosan a JVS Group Magyarország kommunikációs vezetője.

tutanhamon 3

A budapesti KOMPLEX-ben 2020. július 30-tól lesz újra látogatható a Tutanhamon kiállítás, jegyek korlátozott számban lesznek elérhetőek az ismert jegyirodáknál, illetve a helyszínen.
Nyitási kedvezmény pontos leírása:
Az újranyitás alkalmából július 30-án és 31-én családonként egy gyermek ingyenesen tekintheti meg a tárlatot. A különleges ajánlat a helyszínen megvásárolt aznapi jegyekre érvényes, és csak a 6-14 éves korú gyermekre vonatkozik. Az ajándék jegyet a gyermeket egyedül kísérő felnőtt is igényelheti.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.