2025.március.13. csütörtök.

Két napot Harkányban töltött stábjával Borbács Marcsi, aki ittléte során számos helyi gasztronómiai különlegességgel ismerkedett meg, illetve ő maga is temérdek tudással gyarapította a vendéglátók főzőtudományát.

Két napot Harkányban töltött stábjával Borbács Marcsi, aki ittléte során számos helyi gasztronómiai különlegességgel ismerkedett meg, illetve ő maga is temérdek tudással gyarapította a vendéglátók főzőtudományát.

Két napot Harkányban töltött stábjával Borbács Marcsi, aki ittléte során számos helyi gasztronómiai különlegességgel ismerkedett meg, illetve ő maga is temérdek tudással gyarapította a vendéglátók főzőtudományát.

A forgatás a terehegyi faluházban indult és némi kacskaringóval – a műsorkészítők egy kovácshidai portát, a máriagyűdi kegyhelyet, valamint Kalmár László Csukma dűlőben található pincéjét is felkeresték – a No Name étteremben zárult.

Az adás leendő nézői – akik száma minden bizonnyal jelentős lesz, hiszen az ország legnépszerűbb főzőműsoráról van szó – megismerkedhetnek majd egyebek mellett a túrós kötözött tészta levessel, kukoricás szármával, a fügelevessel éppúgy, mint a tenkeshegyi parasztos libamáj, a cukkini- és sárgarépa lekvár elkészítésének rejtelmeivel.

A Gasztroangyal Harkányban készült műsorát a kulináris élvezetek iránt érdeklődők a tervek szerint április 12-én tekinthetik meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük