2022.augusztus.10. szerda.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Heves és Veszprém megye is a vidéki ingatlanpiac fellendülésének központjai

2 perc olvasás

pannonhalma_ingatlanpiac_1.pngAz országos lefedettségét tovább erősítve nyitott új irodákat júliusban a Duna House. Az ingatlanközvetítő hálózat új egri és veszprémi partnerével együtt immár 133 irodában tud az ügyfelei ingatlanügyeihez teljes körű szolgáltatást biztosítani szerte az országban. A Duna House hálózatában jelenleg több mint 1100 ingatlanközvetítő dolgozik. Az új irodának otthont adó Heves megyében az egyik legjelentősebb volt a drágulás az elmúlt félévben, míg Veszprém megye továbbra is a főváros után a legdrágább régiója hazánknak.

 

A folyamatosan bővülő, egyre élénkebb vidéki ingatlanpiac kihívásaira kíván választ adni az ország egyik legnagyobb ingatlanközvetítő hálózata új irodáival.  „Folyamatosan keressük lehetséges partnereinket, hogy az ország lehető legtöbb pontján tudjuk kiszolgálni az ingatlant kereső vagy kínáló ügyfeleinket. A dinamikusan fejlődő piac és a Duna House által nyújtott 20 éves szakmai tudás rengeteg lehetőséget biztosít partnereinknek.” – nyilatkozta az irodamegnyitók kapcsán Szemler Tamás, a Duna House franchise igazgatója. „A történelmi Eger városában és Veszprémben is kiváló együttműködés keretében sikerült megnyitni hálózatunk új kirendeltségeit, amelyek már teljes kapacitással állnak ügyfeleink rendelkezésére.”

 

Árak, trendek a megyékben

A hazai ingatlanpiac első féléves adatai alapján Budapest után Veszprém megyében találhatjuk a legmagasabb négyzetméterárakat. Tégla lakások esetében ez már 330 és 350 ezer forint közötti négyzetméterárakat jelent, de panellakások esetében is az országos átlag 200 és 300 ezer forintos négyzetméterár skála felső határában mozog a 267ezer forintos értékével.

 

Heves megyében mérsékeltebb árakat találhatunk. Mind a tégla, mind a panellakások esetében a 200 ezer forintos négyzetméter árhoz közelítő értékkel találkozhattunk az idei első félévben. Ez azonban még így is jelentős, 12%-os drágulást jelent az elmúlt év hasonló időszakához képest.

 

 

A Duna House ingatlanpiaci elemzéseit és legfrissebb számait megtalálják a Duna House Barométer kiadványában: https://dh.hu/barometer

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.