Hogyan maradjunk kedvesünk közelében, miközben egyhetes búvárkodásra indulunk? Előre megtervezett ajándéközön? Rákóczi Feri az örömszerzés szokatlan, ám annál inkább követendő példáját mesélte el nekünk a Hónap Ajándéka rendezvényén.

 

Hogyan maradjunk kedvesünk közelében, miközben egyhetes búvárkodásra indulunk? Előre megtervezett ajándéközön? Rákóczi Feri az örömszerzés szokatlan, ám annál inkább követendő példáját mesélte el nekünk a Hónap Ajándéka rendezvényén.

A Class FM Morning Show-jának energikus, nagydumás rádiósa, Rákóczi Feri többször bizonyította már, hogy a jópofa, vagány stílus csupa szív fickót takar, aki a hétköznapokban odaadó partner és gondoskodó apuka. A Hónap Ajándéka elnevezésű, hazánkban egyedülálló ajándékküldő szolgáltatás gasztro élményekkel is dúsított bemutatkozóján elmesélte: rajong az ajándékozásért, akár heteket is eltölt azzal, hogy előre megfontolt szándékkal lepje meg szeretteit különleges meglepetésekkel.

„ Köztudott, hogy mennyire vonz a nagy kékség, így nem is tudtam ellenállni egy nyári tengeri búvárkodás lehetőségének. Juditot nehezen hagytam itthon az újszülött Somával, de olyan mérnöki pontossággal megtervezett ajándéközönt eszeltem ki számára, hogy minden nap egymás közelében lehettünk" – mesélte a rádiós nagydumás.

A gondosan kidolgozott tervbe beavatott virágkötő néni rózsacsokraiból minden nap újabb és újabb meglepetések kerültek elő. Wellness hétvége, közös élmények pillanatait felvillantó zenei CD, a kedvenc író legújabb regénye, teaválogatás, Rómára mutató repülőjegy.

„(…) a hatás és az öröm még most, hónapok elteltével sem ért véget, ugyanis épp holnap indulunk a nyári meglepetés csomag római hétvégéjére. Persze minden sokkal egyszerűbben ment volna, ha már akkor is ismerem ezt a szolgáltatást." – árulta el Rákóczi Feri, mielőtt hazasietett bőröndöket csomagolni.

Gasztro guruk szállítják a hónap ajándékát

A Hónap Ajándéka olyan egyedülálló szolgáltatás Magyarországon, amely egyedi, kiváló minőségű, válogatott termékeivel garantálja az ehhez hasonló különleges, személyre szóló és lassan múló örömszerzést. Képzeljük el, hogy mostantól hatszoros örömért cserébe is ajándékozhatunk, és eközben nem utolsósorban rendhagyó csoki-expedíciókra, távoli világokat idéző teás kalandozásra, nyári kertek illatával kecsegtető zöldségkrém lakomákra vagy utoljára a nagyi konyhájában tapasztalt zamatosan édes lekvár-ízek birodalmába repíthetjük munkatársunkat, kedvesünket, barátunkat. A rendhagyó szolgáltatáshoz nem kisebb gasztro guruk adták nevüket, mint a csokoládékészítés berkeiben méltán elismert Bilák Imre, a teák mestere Bercsényi Zsuzsa vagy borok szakértője Pál Tamás.

http://ahonapjandeka.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük