2022.szeptember.30. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ingyenesen elérhető a Norton Identity Safe béta verziója

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> 72 1024x768 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/57852"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image2_322.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="39" /></a></span>A szolgáltatás azonosságvédelmet és egyszerű, biztonságos jelszókezelést biztosít Windows számítógépekre, iOS-re és androidos készülékekre -<em> </em></p> <p> 

image2 322.thumbnailA szolgáltatás azonosságvédelmet és egyszerű, biztonságos jelszókezelést biztosít Windows számítógépekre, iOS-re és androidos készülékekre –

 

image2 322.thumbnailA szolgáltatás azonosságvédelmet és egyszerű, biztonságos jelszókezelést biztosít Windows számítógépekre, iOS-re és androidos készülékekre –

 

A Symantec (Nasdaq: SYMC) bejelentette a NortonTM Identity Safe termékének nyilvános béta verzióját, egy ingyenes felhőalapú szolgáltalást, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen és biztonságosan tudják tárolni és szinkronizálni a felhasználói fiókjaikat, a jelszavakat, hitelkártyákat és egyéb webes felületeket különböző böngészők és eszközök esetében. A Norton Identity Safe béta verzóját, amely most ingyenesen letölthető arra tervezték, hogy segítse a fogyasztókat online személyazonosságuk védelmében, különböző mobil eszközökön és internetes felületeken.

 

Manapság a felhasználóknak egyre több azonosítóra és jelszóra kell emlékezniük, ha hozzá szeretnének férni a kedvenc weboldalaikhoz anélkül, hogy veszélyeztetnék a személyes adataikat. A Norton legújabb kutatása szerint a megkérdezettek 38 százaléka még mindig papírra veti a jelszavakat. Negyven százalék ugyanazt a jelszót használja több oldalon is, így azok még nagyobb kockázatnak vannak kitéve, hiszen ha a hackerek feltörik a jelszót az egyik oldalon, hozzáférhetnek több fiókhoz is. Hogy segítse a fogyasztókat ezeknek a problémáknak a megoldásában, a Norton Identity Safe béta verziója egyszerű, biztonságos módot kínál a jelszavak kezelésére Windows-alapú számítógépekre, iOS eszközökre (iPhone,iPad), valamint androidos telefonokra.[i]

 

A Norton Identity Safe béta verziójának jellemzői a következők:

 

  • Egyszerűsített jelszókezelés – Megszünteti a különböző jelszavak kezelésének problémáját, hiszen a felhasználóknak csupán egyetlen központi (master) jelszót kell megjegyezniük, amely biztonságos hozzáférést biztosít bármelyik online felületen.
  • Egyszerűsített felhasználói élmény – Bejelentkezés után a kezelőfelület bélyegképekkel illusztrálja a felhasználói bejelentkezést, amely lehetővé teszi számukra, hogy gyors hozzáférést kapjanak ezekhez az oldalakhoz a képre kattintással, vagy mobil és táblagép-felhasználók esetében a képernyő megérintésével.
  • Megosztás – Lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy biztonságosan osszanak meg online tartalmat URL-ek küldésével emailen vagy közösségi modulokon keresztül közvetlenül a Norton Identity Safe bétából.
  • Automatikus bejelentkezés-szinkronizálás több eszközön keresztül – A felhasználóknak lehetőségük van jelszavak tárolására az egyik készüléken, miközben könnyen bejelentkezhetnek egy másik készülékről is, bárhol is járnak.
  • Biztonságos böngészés – A felhasználók biztonságosan böngészhetnek és megtekinthetik a weboldalak értékelését közvetlenül a keresési eredményeknél, így előre láthatják, ha egy weboldal nem biztonságos.

 

A Norton Identity Safe béta verziójában megtalálható a Norton Safe Web is, amelynek segítségével a felhasználók hitelesítő adatokat kaphatnak, mielőtt veszélybe kerülnének egy nem biztonságos weboldal miatt. A Norton Safe Web alapos helyszíni elemzést nyújt a felhasználó biztonsági kockázatairól a Norton Community Watch több millió végpontja által azonosított veszélyek alapján, amelyek automatikusan elküldik a gyanús URL-eket valós idejű elemzésre.

 

A Norton arra ösztönzi a béta verzió felhasználóit, hogy megosszák a gondolataikat és megvitassák a termékkel kapcsolatos tapasztalataikat a Norton Public Beta fórumon. Az Identity Safe változata szerepel a Norton Internet Security és Norton 360 díjnyertes termékekben is.


[i] A Norton Identity Safe béta mobil eszközökre kifejlesztett alkalmazását telepíteni kell a készülékeken a Norton Identity Safe hozzáféréséhez. A mobilalkalmazást kiegészíti a PC kliens, amelyet le kell tölteni és telepíteni szükséges a mobilalkalmazás előtt.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.