2024.április.15. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Készre szerelt bútor vagy lapra szerelt bútor?

4 perc olvasás
Én magam részéről az összeszerelt bútort jobban szeretem. Jó-jó a kis barkácsolás is egy szívet melengető érzés, na de a békés pihenés a munka után, még is csak valami amiért egész nap küzdöttem. Szóval ha bútort kell rendelnem, én a készre szerelt bútort választom. Azt a bútort amelynek az összes eleme pontosan illesztett, úgy ahogyan én, valószínűleg nem tudnám összerakni. Bár a szállítási költség nagyobb és ez a méretek okán is okoz némi többletet, de a végeredmény egy pontosan illesztett bútor. Lássuk miért választjuk a lapra szerelt bútort és / vagy a készre szerelt bútort.
faraobutor hu keszre szerelt butorok 1
Melyik az előnyösebb: a lapra szerelt bútor vagy a készre szerelt bútor? – szól a hétköznapi kérdés és a válasz egyben megfogalmazza a két okot a miértek sorát megnyitva. Az előnyösebb bútorválasztás kérdése szubjektív és függ a felhasználó egyéni igényeitől, azonban összefoglalhatóak a lapra szerelt és a készre szerelt bútorok előnyei.


pier elemes butor faraobutor hu
A lapra szerelt bútorok előnyei:
  1. Ár: Általában olcsóbbak, mivel a gyártók kevesebb munkát és erőforrást fordítanak az összeszerelésre.
  2. Szállítás: Könnyebb és olcsóbb szállítani, mivel kisebb helyet foglalnak a csomagolás során.
  3. Testreszabhatóság: A lapra szerelt bútorokat gyakran könnyebb egyedi igényekhez igazítani, mivel a szerelési folyamat során változtatásokat lehet eszközölni.


Lássuk, hogyan készül a FaraoButor.hu termékpalettájának egy része Magyarországon

youtube player

A készre szerelt bútorok előnyei:

  1. Időtakarékosság: Nincs szükség összeszerelésre, így a vásárlók azonnal használatba vehetik a bútort.
  2. Minőség: A készre szerelt bútorok gyakran jobb minőségben készülnek, mivel a gyártók szakemberei összeszerelik a termékeket.
  3. Stabilitás: A gyárilag összeszerelt bútorok általában stabilabbak, mivel a gyártók pontosan ismerik a szerelési folyamatot és a szükséges alkatrészeket.

Mindent összevetve, a lapra szerelt bútorok előnyösebbek lehetnek azok számára, akik költséghatékony megoldást keresnek és szívesen veszik a fáradságot az összeszereléssel. A készre szerelt bútorok ideálisak azok számára, akik magasabb minőséget és kényelmet szeretnének, anélkül, hogy időt kellene szánniuk az összeszerelésre.

Magyarország egyik legnagyobb magán kézben lévő bútor gyára a Tiszafa Trade kft marketing munkatársa kérdésünkre az alábbi email válaszban mutatta be, miért érdemes egy összeszerelt bútort megvásárolni, akár azonnal, raktárról a gyári bútor webshopból a FáraóBútor.hu weboldalon. 

🎉 Kényelem és minőség: Válassza készre szerelt bútorainkat! 🎉Szeretné otthonát stílusos és kényelmes bútorokkal berendezni, anélkül, hogy időt kellene áldozni az összeszerelésre? Nálunk a megoldás a készre szerelt bútorokban rejlik!

🕒 Időtakarékosság: Felejtse el az összeszerelést! Vásároljon készre szerelt bútorokat, amelyeket azonnal használatba vehet! Így több idő marad a családjára és a pihenésre.

🏆 Minőség: Bútorainkat szakembereink szerelik össze, így garantált a magas minőség és a hosszú távú megbízhatóság. Ne elégedjen meg kevesebbel!

🔩 Stabilitás: A gyárilag összeszerelt bútoraink stabilabbak és tartósabbak, mivel a szerelési folyamatot és az alkatrészeket a gyártók pontosan ismerik. Növelje otthona értékét és biztonságát!

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Válassza készre szerelt bútorainkat, és élvezze a minőséget, a kényelmet és a stílust egyben! Látogasson el üzletünkbe, vagy böngésszen online kínálatunkban, és találja meg álmai bútorát!

💡 Ne feledje, a legjobb döntés meghozatalához érdemes több kereskedőtől információt gyűjteni, online véleményeket olvasni és személyesen is megtekinteni a különböző bútorokat. Így a végén mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb bútort, legyen az lapra szerelt vagy készre szerelt.

A szállítás költségei progresszíven emelkedtek az üzemanyag árak miatt, miközben a szállítás költségeit illetően a készre szerelt bútor okozhat némi kellemetlennek tűnő ár képzést, a végeredmény  az, hogy a bútor megérkezését követő 10 perc takarítás, portalanítás után belakható: ezt azért képes feledtetni. Csodás érzés egy kész bútor, főleg ha a mi termékeinkből áll össze a kollekciója.
Végül pedig ha a szerelés helyett egy jó pihenéssel töltjük az időt, a kényelemben, szép bútorok társaságában, már is érezhetjük a minőség, ár-értékarányos előnyeit.

Jó vásárlást!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.