2024.április.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Kim Wilde teltházra számít Budapesten

2 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/42904"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image2_172.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="33" /></a></span> <p>A Kids In America című slágerét is hozza Budapestre a „pop Brigitte Bardot-ja", aki főz, kertet épít, gyereket nevel. És ő ültette át a világ legnagyobb fáját...</p><p>

 image2 172.thumbnail

A Kids In America című slágerét is hozza Budapestre a „pop Brigitte Bardot-ja", aki főz, kertet épít, gyereket nevel. És ő ültette át a világ legnagyobb fáját…

 image2 172.thumbnail

A Kids In America című slágerét is hozza Budapestre a „pop Brigitte Bardot-ja", aki főz, kertet épít, gyereket nevel. És ő ültette át a világ legnagyobb fáját…

2010 október 2-án a Here and Now fergeteges pop-show keretében lép fel Budapesten – Paul Young, Boy George, Nik Kershaw és Rick Astley társaságában – Kim Wilde. Az idén 49 éves pop díva évek óta ismert TV-s műsorvezető, író, szakács és nem mellesleg két gyermekes családanya. Már nagyon várja a budapesti fellépését, mint elmondta: „Imádom ezt a show-t! Mindenki kap 30 percet, amelyben elénekli a legnagyobb sikereit. A közönség minden számot ismer már, és legtöbbször velünk együtt énekli a dalokat, amely óriási boldogságot okoz nekünk. Minden Here and Now koncert egy fantasztikus élmény nekünk és annak az általában 9-10.000 rajongónak, aki megnéz minket. Remélem, Magyarországon is sokan leszünk."

Kim Wilde az éneklés mellett a kertésztben is kiemelkedő Kevesen tudják róla, hogy a 90-es évek elejétől aktív és sikeres kertépítő és kertmentő szakember. 2005-ben egy kertjéért aranyérmet kapott a Chelsea Virág Kiállításon. Társával Dave Fountain-el 2007-ben bekerült a Guiness Rekodok könyvébe is, amikor sikeresen ültették át a világ legnagyobb fáját.

De most énekesként láthatjuk Budapesten – a Papp László Sportarénában – társaival, akikről röviden csak így nyilatkozott: „Rick egy igazi úriember, Nik szerepel egy duettben az új lemezemen, Boy egy olyan személyiség, akit nem lehet nem szeretni, vicces, és stílusos, Paul…,mit is mondhatnék róla, meg kell nézni élőben ezt a hangot…"

A megakoncertnek a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont, álló és ülőhelyek egyaránt kaphatóak – 9.900Ft, 16.900 és 23.900Ft jegyárakon az Aréna és az Interticket országos jegyirodáiban, valamint a http://www.interticket.hu/ és http://www.ticketa.hu/ on-line jegyrendelő oldalakon.

Az eseményről bővebb információk a http://www.hereandnow.hu/ weboldalon található, ahol koncertfelvételek és videó klipek adnak ízelítőt az októberi buli hangulatáról.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.