2022.november.29. kedd.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Kortalan mobilozás – a vagy az első “Nagymama mobil”

2 perc olvasás
 <span class="inline left"><a href="/node/14561"><img class="image thumbnail" src="/files/images/Doro%20easyHandle326gsm.thumbnail.jpg" border="0" alt="Doro HandleEasy 326gsm" title="Doro HandleEasy 326gsm" width="44" height="100" /></a><span style="width: 42px" class="caption"><strong>Doro HandleEasy 326gsm</strong></span></span> <p>Magyarországon egyedülálló mobiltelefonnal jelentkezett a Pannon: a kifejezetten az ötven év felettiek igényeire kialakított Doro HandleEasy 326gsm segítségével az idősebb korosztály is részesülhet a gondtalan mobilhasználat nyújtotta előnyökből.</p><p>

 doro handleeasy 326gsmDoro HandleEasy 326gsm

Magyarországon egyedülálló mobiltelefonnal jelentkezett a Pannon: a kifejezetten az ötven év felettiek igényeire kialakított Doro HandleEasy 326gsm segítségével az idősebb korosztály is részesülhet a gondtalan mobilhasználat nyújtotta előnyökből.

 doro handleeasy 326gsmDoro HandleEasy 326gsm

Magyarországon egyedülálló mobiltelefonnal jelentkezett a Pannon: a kifejezetten az ötven év felettiek igényeire kialakított Doro HandleEasy 326gsm segítségével az idősebb korosztály is részesülhet a gondtalan mobilhasználat nyújtotta előnyökből.

A Magyarországon kizárólag a Pannon kínálatában elérhető telefon elsősorban azokat célozza, akik számára nehezen kezelhetőek, rosszul láthatóak a ma az üzletekben kapható mobiltelefonok nyomógombjai és kijelzői. A készülék ideális megoldást nyújt mindazon ötven év felettieknek, akik szeretnék, hogy családjuk, barátaik könnyedén, bárhol és bármikor elérhessék őket, de erre eddig mobiltelefonon nem, vagy csak nehézkesen volt lehetőség. A készülék így tökéletes ajándék lehet a szülők, nagyszülők, idős rokonok számára is.

A Pannon bemutatótermekben kapható Doro HandleEasy 326gsm nagy nyomógombjaival, a kijelzőn jól látható karaktereivel, valamint a kézre álló gyorshívó gombokkal azok számára készült, akik a lehető legkönnyebben kezelhető készülékkel szeretnének telefonálni. Rendkívül letisztult, áttekinthető menürendszere, valamint az olyan megoldások, mint például a nyomógombok háttérvilágítása vagy a nagy teljesítményű kihangosító, mind hozzájárulnak a kényelmes használathoz.

"A Pannon folyamatosan arra törekszik, hogy minél egyszerűbben használható szolgáltatásokat nyújtson, a Doro HandleEasy készülékkel pedig idősebb ügyfeleink is egyszerűbben telefonálhatnak majd" – mondta el Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója. „A mobiltelefon egyre inkább előtérbe kerül, mint a családon, ismeretségi körön belüli kapcsolattartás eszköze. A most bemutatott készülék segítségével ez a korosztály is gond nélkül beléphet a mobilosok táborába."- tette hozzá.

A készüléket a Pannon Budapesten az Astoriánál (Károly krt. 3/A.) és a Mammut bevásárlóközpontban (Lövőház utca 2.-6.), Budaörsön (Baross u. 165), Győrben (Kazinczy utca 5-7-9.), Debrecenben (Piac utca 1-3) és Pécsen (Széchenyi tér 8.) található bemutatótermei forgalmazzák. Természetesen hálózathoz (Pannon) kötötten.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.