2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Közel kilencmillió karácsonyi SMS és MMS a Vodafone-nál

1 min read
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/56880"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/images_83.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="76" /></a></span>A Vodafone Magyarország ügyfelei a karácsonyi ünnepek három napja alatt közel kilenc millió SMS-t és MMS-t küldtek, valamint több mint nyolc millió telefonhívást kezdeményeztek.

A Vodafone Magyarország ügyfelei a karácsonyi ünnepek három napja alatt közel kilenc millió SMS-t és MMS-t küldtek, valamint több mint nyolc millió telefonhívást kezdeményeztek.

A Vodafone Magyarország ügyfelei a karácsonyi ünnepek három napja alatt közel kilenc millió SMS-t és MMS-t küldtek, valamint több mint nyolc millió telefonhívást kezdeményeztek.

A legnagyobb forgalmat – ahogy hosszú évek óta hagyományosan mindig – most is december 24-e hozta, amikor több mint hatmillió karácsonyi üzenetet írtak meg a Vodafone ügyfelei. Az SMS-ek mennyisége azonban még így is mintegy tíz százalékkal kevesebb volt a tavalyinál, amelynek oka az,hogy az emberek mindinkább a közösségi hálózatok, és ezáltal részben a mobilinternet segítségével juttatják el ünnepi üdvözleteiket szeretteikhez, barátaikhoz. Ezért is fejleszti oly nagy intenzitással hálózatát a Vodafone, amelynek révén 2012 közepére várhatóan a lakosság 99%-a tud szélessávú mobilnet-hálózaton keresztül jókívánságokat küldözgetni, internetezni.

 

Szinte teljes mértékben megújult hálózatán a mobilszolgáltató várhatóan a karácsonyihoz hasonló módon, azaz problémamentesen fog helytállni a szilveszteri SMS-áradat idején is.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.