Az idei évtől a világ vezető diagnosztikai eszközeihez is hozzájuthat minden háziorvos és házi gyermekorvos – állami támogatással.

 

Az idei évtől a világ vezető diagnosztikai eszközeihez is hozzájuthat minden háziorvos és házi gyermekorvos – állami támogatással.

 

Állami támogatás világvezető diagnosztikai eszközökre; Az elmúlt évben elfogadott határozat szerint az állami támogatás kizárólag a magyar gyártmányú eszközökre vonatkozott legfeljebb 1,5 millió forint erejéig, addig a legújabb kormányrendelet (216/2011) már teret biztosít az állami támogatással megvalósuló nemzetközi eszközök igénylésének is. Így válhatnak a Roche világvezető diagnosztikai eszközei most mind szélesebb körben a mindennapi gyógyítás hatékony eszközeivé. Ezek a csúcsminőségű, praktikus, sokrétű eszközök egyszerű használat mellett azonnali adatokat szolgáltatnak a pontos diagnózis felállításához. Az időben felállított diagnózis a gyors és hatékony gyógyítás nélkülözhetetlen része, a megelőzés alapja.

 

Egészségmegőrzésen a hangsúly; A Roche a világ egyik vezető vállalataként az egészségvédelem elkötelezettje, és mint ilyen, innovatív eszközeivel kíván hozzájárulni a szervezet állapotának, pontos, és mihamarabbi diagnosztizálásához. A betegségek korai felismerése az egészségmegőrzés alappillére, ebben pedig élen járnak a Roche modern diagnosztikai eszközei. A háziorvosok, és házi gyermekorvosok az állami támogatás jóvoltából most olyan világvezető eszközök birtokába juthatnak, melyek új irányt adnak a gyógyításnak, ahol az egészségmegőrzés, és a betegségek időben történő kezelése veszi át a hangsúlyt, a már elhatalmasodott betegségek kezelésével szemben.

 

Sikeres versenyfutás az idővel; Az innovatív diagnosztikai eszközök használata nem csak a háziorvosok számára jelent új lehetőséget. Ezek az eszközök az egészségről való gondolkodásban is új korszakot nyitnak, mely által a páciensek immár aktívan, és felelősen illeszkedhetnek a rendszerbe. A háziorvosokkal fennálló bizalmi viszonyban és az eszközök gyors útmutatásával a betegek hamarabb szembesülhetnek lappangó problémáikkal, és tehetnek önmaguk is a gyógyulásukért, még mielőtt egy-egy betegség elhatalmasodna. A gyógyulás sokszor versenyfutást jelent az idővel. Ezek az eszközök segítenek időt nyerni, esélyt adni az egészségnek!

 

Segítség a támogatás igénylésében és a választásban; A pályázatok rengeteg adminisztrációja, és nehézkessége sok háziorvost tart távol a próbálkozástól. Ebben kíván most segíteni a laborapraxisban.hu weboldal, melyre regisztrálva az orvosok nem csak a készülékekről tájékozódhatnak, hanem a pályázati anyag beadásához is minden segítséget megkapnak egy helyen. Ez a praktikus internetes platform összegyűjtötte a pályázathoz szükséges összes űrlapot és nyilatkozatot, melyet személyes adatokkal kitöltve az máris benyújtható. Az oldalon megtekinthetők és kiválaszthatók a Roche csúcsminőségű diagnosztikai eszközei is, melyekre a támogatás igényelhető. A választható, összesen nyolc eszköz mindegyike a hatékony és gyors kórfelismerés szolgálatában áll. Ezek a népszerű berendezések a gyógyításhoz nélkülözhetetlen azonnali adatokkal szolgálnak a páciens aktuális állapotáról, mint: vércukor,- koleszterin,- glükóz,- triglycerid,- laktát – szintek, protrombin idő, kardinális markerek, vizelet analizáció, vérnyomás, és pulzusszám mérése, vagy a szárazkémiás kislabor-automata.

 

www.laborapraxisban.hu ; A laborapraxisban.hu segít a döntésben, az ügyintézésben. A regisztrációval most csak nyerhet! Csúcsminőségű diagnosztikai eszközöket, praktikus és kézzelfogható tanácsokat a pályázati folyamat lebonyolításához és némi szerencsével egy új CoaguChek XS Plus készüléket és két doboz CoaguChek XS PT (2*48 db) tesztcsíkot is!

 

(216/2011  Kormányrendelet: http://jogszabalykereso.mhk.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=140959.570054

Németh Krisztina

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük