2023.november.30. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Magnus Aircraft Zrt — Repülőrajt az építkezésben

2 perc olvasás

aaa_5849.jpg2018. február 14-én megkezdődött a cég új gyáregységének építése a Pécs-Pogányi Repülőtér szomszédságában. A teljes beruházás értéke 5,16 milliárd forint, mely az összeszerelő üzem, a központi irodaépület, valamint a kompozit üzemegység kivitelezését foglalja magában.

A jelenleg 15 fős kecskeméti összeszerelő és gyártó-kapacitás terveik szerint összesen 112 főre bővül, az alkalmazottak köre pedig alapvetően a cég profiljához illeszkedik majd: betanított és szakmunkás munkakörben zajlik majd a kompozitgyártás, illetve a repülőgépek összeszerelése. Gyártó kapacitásuk a kompozit üzem indulása után évi 200 gép lesz.

A PTE-vel való megállapodás keretében szak-specifikus szakemberek (mérnök és speciális munkatárs) képzése valósul meg, valamint idővel lehetőség nyílik pilótaképzés elindítására is.

 

Munkaerő-toborzás – együttműködésben a JobCapital-al

A cég március 14-én írt alá megállapodást a régió kiemelkedő munkaerő-közvetítőjével, melynek keretében a HR-modulok kiépítésére és a megfelelő munkaerő-létszám (mintegy 100 fő) biztosítására keresnek munkatársakat az idén beinduló pécsi gyáregységükbe.

 https://jobcapital.eu/magnus

 

Friss szelek az árstruktúrában

2018 tavaszától – az induló repülési szezon illetve a repülőkategóriák piacán tapasztalt trendek hatására – új árkoncepcióval jelennek meg, hogy ezzel minél több ügyfelük számára váljon elérhetővé a legmodernebb technológia révén biztonságos, mégis dinamikus repülési élmény.

Aktuális UL és S-LSA basic árainkért érdeklődjön  a sales@magnus-aircraft.com elérhetőségen.

 

Aktív jelenlét a szakmai porondon

Az utóbbi hetekben több szakmai kiállításon is jelen voltak:

  • Pollack EXPO – Hazánk kiemelkedő építőipari, gépész, informatikai, villamosipari és környezetvédelmi szereplőinek találkozója Pécsett
  • AMTS – Nemzetközi Automobil és Tuning Show 2018 – Boros László vezérigazgató tartott előadást a „Magyarok a világ járműgyártásában” szekcióban
  • A Magnus Aircraft idén is megjelenik az immár 26. alkalommal megrendezett Aero Friedrichshafen expon. Április 18-21. között várjuk látogatóinkat a B2-es csarnokban, ahol többek között a Fusion 212, az eFusion és egy Fusion szimulátor is kiállításra kerül.

     

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.