2022.augusztus.16. kedd.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Május 25-éig lehet pályázni a gazdaság egyik legrangosabb kitüntetésére, az Érték és Minőség Nagydíjra

4 perc olvasás

emin.jpgIdén először, 47 főkategóriában hirdettek meg nemzetközi bevezetésre is alkalmas minőség tanúsító védjegy elnyerésére pályázatot, a védjegytörvény szabályaira építve és az ember, értékek iránti természetes vágyára alapozva – tudatta Kiss Károlyné Ildikó az Érték és Minőség Nagydíj Kiírói Tanácsa nevében. A tanúsított minőség jelképét az Alkotók Ünnepén, az Országház felsőházi termében adják át szeptember 11-én.

 

Még néhány napig készülhetnek a gazdaság legkiválóbb szereplői a minőség megmérettetésére.  47 főkategóriában lehet pályázni az egész Kárpát-medencéből az Érték és Minőség Nagydíjra mindazon vállalkozásoknak, akik tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelten fontosnak tartják az egyetemlegesen magas minőségű termékek előállítását, illetve szolgáltatások nyújtását.

 

A konzultációs szakaszban eddig több mint 100 magyarországi és a határon túli érdeklődővel zajlottak az egyeztetések a pályázati főcsoportok széles spektrumán. A pályázat szakértő zsűrije a hét régióban tett látogatása során úgy tapasztalta, hogy a hosszú távon gondolkodó gazdaságok kiemelkedő lehetőségként tekintenek a minőségtanúsító védjegy megszerzésére, amely akár a nemzetközi törekvéseiket is segíteni tudja.

 

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat nemzetközi megjelenésének nagyon fontos része a határainkon túli együttműködés. Éppen ezért a Kiírók között egy határainkon túl működő szervezet is aktív segítséget nyújt, hogy a Kárpát-medencében legaktívabban működő vállalkozások is sikeresen kapcsolódjanak be a pályázati rendszer munkájába.

 

Az Érték és Minőség Nagydíj pályázatot 2018-ban első alkalommal írta ki és valósította meg a DIAMOND Szervezőiroda Bt. (a védjegyalapítók megbízásából a pályázat szervezési és lebonyolítási teendőit koordináló és végző szervezet), a Hajnal Húskombinát Kft., a KÖMI Kft., a Legrand Magyarország Villamos Rendszerek Zrt., a Poli-Farbe Vegyipari Kft., a ProfessionCert Kft., valamint az erdélyi, mezőcsávási székhelyű SSM & SIU Kft.

A nemzetközileg is bevezethető Érték és Minőség Nagydíj új védjegy a kiváló minőségű áruk és szolgáltatások színterén, lehetőséget ad a gazdaság azon szereplőinek kitüntetésére, akik a mindennapi kiemelkedő munkájukért szomjazzák az elismerést.

 

A Kiírók Tanácsa döntése alapján a legkiemelkedőbbnek ítélt pályázatok elnyerik az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető címet. A díjat – magyar és angol nyelvű Kitüntető Oklevél tanúsítja, jelképe az Érték és Minőség Nagydíj emblémájával díszített, a Hollóházi Porcelángyár Kft. alkotógárdája által készített egyedi iparművészeti trófea. A rendszer keretében a Pályázat Kiírói Tanácsa, a pályázat kiírói és a kiírókon kívül különböző cégek, intézmények, szervezetek is felajánlanak különdíjakat. Különdíjat csak a tárgyévben nagydíjat elnyert pályázatok és pályázók kaphatnak, kivétel az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Életmű Díja, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kárpát Hazáért Nívódíja, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kárpát Hazáért Életmű Díja, valamint az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációs Nívódíja.

 

Az Érték és Minőség Nagydíj pályázat kitüntetéseit az Alkotók Ünnepén, szeptember 11-én, az Országház felsőházi termében adják majd át.

 

http://www.emin.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.