2022.05.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Másodszor választja meg az év embereit a Blikk

3 min read
<!--[if !mso]> <style> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} </style> <![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/57154"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image2_316.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="62" /></a></span>A Blikk olvasói 2012 januárjában második alkalommal választják meg az elmúlt év emberét. Öt kategóriában hirdet győztest a lap: AZ ÉV MŰVÉSZE, AZ ÉV MÉDIASZEMÉLYISÉGE, AZ ÉV CIVIL HŐSE, AZ ÉV SZAKEMBERE, AZ ÉV REMÉNYSÉGE.

A Blikk olvasói 2012 januárjában második alkalommal választják meg az elmúlt év emberét. Öt kategóriában hirdet győztest a lap: AZ ÉV MŰVÉSZE, AZ ÉV MÉDIASZEMÉLYISÉGE, AZ ÉV CIVIL HŐSE, AZ ÉV SZAKEMBERE, AZ ÉV REMÉNYSÉGE.

A Blikk olvasói 2012 januárjában második alkalommal választják meg az elmúlt év emberét. Öt kategóriában hirdet győztest a lap: AZ ÉV MŰVÉSZE, AZ ÉV MÉDIASZEMÉLYISÉGE, AZ ÉV CIVIL HŐSE, AZ ÉV SZAKEMBERE, AZ ÉV REMÉNYSÉGE.

  Magyarország legolvasottabb napilapja 2012-ben is megrendezi az Év Embere szavazást, amelyben a Blikk olvasói választják ki a hivatalos grémium által felállított listából, öt kategóriában a 2011- es év embereit.

A Blikk tömeglapként naponta több, mint 1,1 millió olvasó tájékozódását segíti. Olvasottságát csak a legnagyobb TV-csatornák nézettségével lehet egy lapon említeni. A szórakoztató bulvár-arculata mellett a Blikk erős politikai, sport és aktuális tartalommal bír. Mindez hatalmas felelősséggel jár, ezért több olyan programot is működtet, amelyekkel példát mutat a teljes hazai közvéleménynek.

 

2011-ben indult „Az év embere" mozgalom, amely minden évben megválasztja és kitüntetni azokat, akik az ország nyilvánossága előtt kiemelkedőt alkottak és akiket példaképképnek lehet állítani a közvélemény elé.

 

2012 januárjában másodszor szavazhatnak a Blikk olvasói „Az év emberére" a következő öt kategóriában:

  • Az év művésze
  • Az év médiaszemélyisége
  • Az év civil hőse
  • Az év szakembere
  • A jövő reménysége

 

A Blikk felkért egy grémiumot, amelyik mindegyik kategóriába öt főt jelöl. A grémium tagjai:

  • Halász Judit, színművész, énekesnő
  • Bárdos András, szerkesztő, műsorvezető, író
  • Gerendai Károly, vállalkozó, a Sziget Fesztivál alapítója
  • Dr. Ablonczy László, gyermek kardiológus, „Az Év Embere 2010" díj nyertese szakember kategóriában
  • A jelölteket állító grémium ötödik tagja Murányi Marcell, a Blikk főszerkesztője.

 

Az egyes kategóriák jelöltjeit január 14-én közli a Blikk. Közülük a Blikk olvasói szavazzák majd meg a győzteseket, vagyis „Az év emberét".  Szavazás a Blikkben található szavazólapon vagy a Blikk.hu-n található online felületen lehetséges január 14. és 23. között.

 

Az Év embere választás díját, az üvegszobrot Leonardo da Vinci műve ihlette. A különleges alkotás a MOME formatervező hallgatójának, Berecz Andrásnak a tervei alapján készült, amelyet pályázati úton választott ki a Blikk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.