Stilszerűen egy villában tartották ma a márkaváltásról szóló sajtótájékoztatójukat mindazok, akik a Magyar Telekom lakossági szolgáltatásaival foglalkoznak. A T-Online, a T-Kábel és a T-Com lakossági üzletága összecsomagolta magát, és ezentúl T-Home márka alatt kivánják meghódítani a fogyasztókat. Nem titkolt céljuk a MATÁV/T-COM kiszolgáltató Vállalat image levedlése, egy fogyasztó orientált szolgáltató szervezet létrehozása.

 

Stilszerűen egy villában tartották ma a márkaváltásról szóló sajtótájékoztatójukat mindazok, akik a Magyar Telekom lakossági szolgáltatásaival foglalkoznak. A T-Online, a T-Kábel és a T-Com lakossági üzletága összecsomagolta magát, és ezentúl T-Home márka alatt kivánják meghódítani a fogyasztókat. Nem titkolt céljuk a MATÁV/T-COM kiszolgáltató Vállalat image levedlése, egy fogyasztó orientált szolgáltató szervezet létrehozása.

Szeptember 8-ától T-Home néven kínálja vezetékes szolgáltatásait a Magyar Telekom. A három korábbi márkát (T-Com, T-Online, T-Kábel) felváltó T-Home a mai naptól új termékportfólióval és kedvezményekkel kínálja szolgáltatásait. Az ügyfelek a megújult választékból maguk állíthatják össze a legkedvezőbb csomagokat, és azokra a szolgáltatások számától függően kedvezményeket kaphatnak. Így pl. a 24 tv-csatornát, 2 Mbps-os internetet és telefont tartalmazó csomagot a T-Home Tripla kedvezménnyel már havi 6480 forintért igénybe vehetik. A legkorszerűbb technológiák alkalmazásával már az idén megkezdődik a teljesen új, nagy sávszélességű hálózat kiépítése. Emellett a T-Home és a T-Mobile révén a Magyar Telekom az országban egyedül biztosít tévét, internetet és telefont  vezetéken és mobilon, azaz otthon és bárhol.

 

2.2. 3.3. 4.4.
5.5. 6.6. 7.7.
8.8. 9.9. 10.10.
11.11. 12.12. 13.13.
14.14. 15.15. 16.16.
17.17. 18.18. 19.19.

A T-Home az otthonokhoz kapcsolódó vezetékes kommunikációs és szórakoztató szolgáltatások márkája lesz. A T-Home bevezetésével az egyéni vállalkozók, valamint a kis- és a közepes vállalatok számára kínált vezetékes ajánlatok egyaránt megújulnak.  A korábbi bejelentésnek megfelelően T-Home megjelenésével párhuzamosan megújult a Magyar Telekomot jelképező „T", valamint a mobilszolgáltatások márkája, a T-Mobile is. A korábban már arculatot váltó T-Systems pedig továbbra is a kis- és nagyvállalat megoldások, infokommunikációs (telekommunikáció és informatika) szolgáltatások márkájaként szolgálja ki ügyfeleit.

A T-Home szó szerint és képletesen is új színt hoz a vezetékes távközlésbe. Az átalakult termékpaletta és a meginduló jelentős hálózatfejlesztés, pl. az október 8-ától már 100 ezer háztartásban elérhető, maximálisan 25 Mbps letöltési sebességű internetet és HDTV-t biztosító technológia az ügyfelek számára új előnyöket kínál majd. Ráadásul a T-Home és a T-Mobile márkák egymást kiegészítve, egyetlen szolgáltatón keresztül a tévét, az internetet és a telefonálást otthon és azon kívül egyaránt elérhetővé teszik. Az emberek közötti kapcsolatteremtés, az élmények megosztása otthon vagy azon kívül még egyszerűbb lesz.

 

20.20. 21.21. 22.22.
23.23. 24.24. 25.25.
26.26. 27.27. 28.28.

A T-Home teljes körű, akár az egész család igényeinek megfelelő, a tévézést, az internetezést és a telefonálást egyaránt tartalmazó csomagjai az új kedvezményrendszer bevezetésével rendkívül előnyös feltételekkel fizethetők elő. A T-Home ügyfelei maguk válogathatják össze a számukra leginkább megfelelő konstrukciókat, és két szolgáltatás esetén a T-Home Dupla, három szolgáltatás esetén a T-Home Tripla kedvezmény révén mától jelentős megtakarítást érhetnek el (a legnagyobb kedvezmény tv-előfizetés esetén vehető igénybe). Az új kedvezmények a szeptember 8-a után meghatározott csomagok esetén érvényesíthetők, független attól, hogy a szolgáltatást az ügyfél hagyományos vezetékes hálózaton vagy kábelen veszi-e igénybe,  IPTV-re, digitális vagy analóg tv-adásra, hagyományos vagy internetalapú telefonra fizet-e elő.

Az új kedvezmények révén pl. a 24 tv-csatornát és digitális videotékát kínáló IPTV-t, legfeljebb 2 Mbps sebességű internet-hozzáférést és internetalapú DSL-telefont tartalmazó csomag 1 éves hűségnyilatkozattal 6480 forintos havi díjért vehető igénybe. Ebben a csomagban a tv-adók között a közszolgálati, főbb hazai kereskedelmi tv-k, zenei, sport, film- és idegen nyelvű csatornák egyaránt megtalálhatók, a digitális videotékában pedig „kölcsönzési díj" ellenében 700 film közül lehet válogatni. Az internetcsomag maximálisan 2 Mbps letöltési és 192 kbps feltöltési sebességű hozzáférést, valamint fél GB adatforgalmat tartalmaz, minden további megkezdett GB díja 990 Ft. A havi díjban foglalt DSL-telefonnal a többi DSL-telefon előfizető 0 forintos percdíjért hívható. A korlátlan adatforgalmat és még nagyobb televíziós választékot igénylő ügyfelek számára a T-Home egy éves hűségidő esetén havi 8880 forintért 49 csatornás IPTV-t, 2 Mbps letöltési sebességű, korlátlan internetet, valamint internetalapú telefonálást biztosít.

 

29.29. 30.30. 31.31.
32.32. 33.33. 34.34.
35.35. 36.36. 37.37.

A fenti csomagokban kínált T-Home IPTV digitális műsorújságot, felvételi lehetőséget, megállítható adást, digitális videotékát is tartalmaz. Az előfizető akár színészre vagy rendezőre is kereshet a műsorok között, a gyerekzárral pedig szabályozhatók az egyes adások elérhetőségei. Kényelmes megoldást jelent kép a képben funkció, a nyelvválasztás (magyarul vagy eredeti nyelven), elérhetők az Origo hírei és a közel negyven webrádió adása. A T-Home IPTV 24 csatornás alapcsomagja egy év hűségidővel meglévő T-Home internet- és tévéelőfizetés esetén T-Home Tripla kedvezménnyel mindössze havi 1990 forintért előfizethető, a 49 csatornás Családi csomag havi díja hasonló feltételekkel 3390, a 64 csatornás Extra  csomagé 4690 forint. Az egyes csomagok mellé további tematikus kiegészítő csomagok rendelhetők. 

Hasonló csomagok és árak természetesen a T-Home kábelhálózatán is elérhetőek, analóg vagy digitális kábeltévével, kábelnet és kábeltelefon szolgáltatással

Az új T-Home ajánlatok a mai naptól a korábbi márkák internetes oldalait felváltó http://www.t-home.hu/  weboldalon részletesen is megtekinthetők, és a lefedettséggel, műszaki kérdésekkel, további feltételekkel kapcsolatos érdeklődés esetén a T-Home 1412-es ügyfélszolgálati telefonszámán, valamint a T-Pontokban és T-Partner üzletekben a Telekom munkatársai további részletes információkkal szolgálnak. A csomagokban foglalt internetelérés sávszélességeiről, valamint a garantált minimális le és feltöltési értékekről az ügyfelek a T-Home honlapon tájékozódhatnak.

Kérdésünkre elmondták, van egy olyan ujdonság, amit nem erőltetnek, de igénybevehető. Már nem ritka az olyan lakás ahol több szolgáltatás vagy több telefonvonal van. Most már külön kérésre lehetőség van, hogy ezeket egy számlán összevonják, így egy tételben meguszható a postai befizetés vagy átutalás. A t-mobil számla még nem vonható velük össze.

Ugyancsak a mostani sajtótájékoztatón derült ki az is, hogy rovidesen újabb szolgáltatásokat fognak bejelenteni a lakossági piacra, kovetve azt az elvet, hogy a hangszolgáltatás mellett a digitális szolgáltatások egyre fontosabban lesznek a moindennapi életben. A magánemberek életében is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük