2024.április.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megnyílt az Educatio 2023 kiállítás és elérhető Január 12. és 14. között

2 perc olvasás
23. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. KÖZLEKEDÉSI INFORMÁCIÓ! A BKK 10-es busza sűrített menetrenddel jár, a járat a 10-es busz megállójából indul az Örs Vezér terén. A kiállítás idejére érvényes ideiglenes menetrend alábbiakban található. A megálló helye megtalálható a BudapestGO utazástervezőben. Használd a GoogleMapset vagy a Waze.t, Vár szeretettel az Educatio!
23. educatio nemzetközi oktatási szakkiállítás

Január 12. és 14. között rendezi meg a 23. Educatio 2023 Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást a Kulturális és Innovációs Minisztérium, az Oktatási Hivatal és a HÖOK Hallgatói Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. (Education Expo)

Az Educatio 2023 Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel.

A szakma iránt érdeklődőknek is biztos támpontot kínál a rendezvény, akár személyre szabott, akár külföldi- és egyéb nyelvtanulási lehetőségekkel.

23. educatio nemzetközi oktatási szakkiállítás

A továbbtanulni szándékozók mellett a pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók számára is fontos, egyedülálló lehetőséget nyújt a rendezvény, hiszen mind egy színtéren értesülhetnek a szakmai újításokról, módszerekről. Különböző előadások keretein belül tájékozódhatnak a magyar felsőoktatás jövőjéről, valamint a kiállítók képviselőivel beszélgetve alkalmuk nyílhat elképzeléseiket közös útra terelni.

Időpont: 2023. január 12-14. 10:00 – 17:00

Az Educatio 2023 kiállítás teljes programját weboldalukon kö9vethetjük: https://www.educatioexpo.hu/

A 2022 évben megrendezett Educatio 2023 kiállításról készült videó élményt pedig hamarosan kiegészítjük saját videó élményekkel is.

youtube player

Education 2023 -Education Expo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.