2023.október.04. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Megújul a Telekom otthoni portfoliója: széles készülékválaszték kamatmentes részletre kedvezményesen, vezetékes szolgáltatás mellé mobilkészülék is választható

3 perc olvasás

images_30.jpgA Telekom október 20-ától vezeti be megújult otthoni termékportfolióját. Az új konstrukcióban minden díjcsomag esetén egyetlen árszint lesz. 24 hónap hűségidő vállalása esetén készülékvásárlásra készüléktámogatás jár, és az ügyfél mostantól mobilkészüléket is választhat a vezetékes szolgáltatás mellé. A megújult otthoni portfolió mindenben megfelel az október 24-én életbe lépő jogszabályi előírásoknak.

 

A Telekom 2017. október 20-ától megújítja lakossági vezetékes otthoni portfolióját. Az új portfolióban a korábbi határozatlan idejű, 12 vagy 24 hónapra vállalt hűségidős konstrukciók helyett egyetlen ár lesz. Új, 12 hónap határozott idejű szerződés vállalása esetén az ügyfél az első 3 hónapban a havidíjból fix összegű havidíj-kedvezményben részesül, amelynek mértéke díjcsomagonként eltérő.

 

Az új szabályozásnak megfelelően 24 hónapos határozott idejű szerződés csak készülékvásárlás mellett lehetséges, ebben az esetben az ügyfél készüléktámogatásban részesül. Az ügyfeleknek nagyobb választási lehetőséget ad, hogy ezentúl mobilkészüléket is választhatnak az otthoni szolgáltatások mellé. Természetesen készülék vásárolható határozatlan vagy 12 hónapos szerződéssel is, de ebben az esetben készüléktámogatás nem vehető igénybe.

 

Az otthoni termékek neve nem változik:

  • Hang termékek: Alap, Hoppá, Hoppá Plusz
  • Internet termékek: Otthoni Internet Start/50/100/250/1000
  • TV termékek: IPTV Alap/Szuper Családi HD, Sat TV Alap/Szuper Családi HD

 

Továbbra is érvényben maradnak a Telekom kedvezmények. Két otthoni szolgáltatás megléte esetén 20%, három otthoni szolgáltatás megléte esetén 25% kedvezményt kap az ügyfél az otthoni szolgáltatások, valamint a melléjük választott mobil díjcsomagok havidíjából.

 

A korábbi portfolió díjcsomagjainak értékesítése október 19-én lezárult. A változás az ügyfelek meglévő előfizetéseit nem érinti, ők természetesen változatlan feltételekkel használhatják a szolgáltatást a szerződésben vállat hűségidő leteltéig. A hűségidő leteltével eldönthetik, hogy vállalnak-e újabb hűségidőt az új – jogszabályoknak megfelelő – feltételek szerint, vagy határozatlan idejű szerződésük él tovább. Amennyiben nem vállalnak újabb hűségidőt, havidíjuk nem lesz magasabb, mint a határozott idejű szerződésük ideje alatt volt.

 

 

További részletek:

https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/otthoni

https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/televizio

https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/otthoni-telefon

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.