Budapest belvárosában, a Lovag utcában található megújult New Orleans Club igényes zenei és kulturális programokkal várja a harminc fölötti közönséget szórakozóhelyként és étteremként egyaránt. Tekintsék meg a november színes programját, mely egy újdonság talkshow-val gazdagodott.

Budapest belvárosában, a Lovag utcában található megújult New Orleans Club igényes zenei és kulturális programokkal várja a harminc fölötti közönséget szórakozóhelyként és étteremként egyaránt. Tekintsék meg a november színes programját, mely egy újdonság talkshow-val gazdagodott.

 

Kezdjük hát az újdonsággal. Adott egy népszerű közéleti személyiség (színész, zenész, divattervező, író, költő, sportoló vagy akár egy self made man), akiről sok mindent tudhat a közönség, így aztán azt is sejtheti, hogy kedvence szeret-e a konyhában sürgölődni. Ami azonban valószínű: főztjét még sosem kóstolta! Így, ez az apropó szülte a műsor gondolatát, amiből valóság lett, megszületett a Rezsó Huszár: új talkshow a New Orleans Clubban!

A talkshow első vendége november 19-én Csonka András volt. Az est résztvevői egy kötetlen, ugyanakkor bensőséges beszélgetés tanúi lehettek. Míg a lábasban főtt a menü, addig az est főszereplője „vallott" magáról, a szakmaiságról, privát életéről, a gasztronómiához fűződő viszonyáról, miközben a jelenlévők nemcsak a főzés lépéseit nézhették végig, hanem meg is kóstolhatták kedvencük menüjét. Az átlagosan kéthetente megrendezésre kerülő esemény következő vendége december 11-én Stohl András. 


 

És most nézzük, mit kínálnak a következő napok:

SWINGING AMY – SZŰCS GABI koncert

November 23., szombat 21.00

Egy különleges zenei utazás részesei lehetnek azok, akik Szűcs Gabi és zenekara legújabb produkcióját meghallgatják klubkörnyezetben elsőként, a New Orleans Clubban. Arra a feladatra vállalkoztak, hogy a tragikus sorsú brit soul énekesnő, AmyWinehouse legismertebb, legjobb dalait swing átiratban szólaltassák meg. Amy Winehouse jazz énekesnőként is rendkívüli hatású volt, a korszak legismertebb dalait maga is feldolgozta. Ezzel a műsorral az ő dalai válnak klasszikussá, egy olyan zenei csemege részévé válnak, ami mindkét zenei világ szerelmeseit megragadja.

„ Szó szerint egy álmom válik valóra ezzel a projekttel. Egy napon arra ébredtem, hogy hangosan kimondom: SwingingAmy… a fejemben már meg is szólalt a Rehab… nagyon szeretem AmyWinehouse munkásságát, a hangját, úgy gondolom, hogy az ő dalai swinges feldolgozásban új értelmet nyernek, új színekkel gazdagodnak. A dalok feldolgozását Kuzbelt Péter, a Showder Band vezetője, a kíváló szaxofonos készítette, ami garancia az újszerű, ötletes megszólalásra. Szórakoztató, szívbe markoló, a jazz, a swing legszebb hagyományait vegyítő zenei csemege a Rehab-en át a Valerie-ig, minden, amit szeretünk tőle."

http://www.szucsgabi.hu/

 

APRÉS PARIS: Csemer Bogi koncert

Párizs után New Orleans

2013. november 28., csütörtök 20.00

Természetes bájával, különles vibráló hangjával, mesebeli lényével , érzelemgazdag dalaival Boggie (Csemer Boglárka) a szó legszorosabb értelmében Párizs szívébe lopta magát, hiszen nem olyan régen, idén októberben Párizs központjában, a Sunset Sunside Jazz Klubban adott koncertet.

Boggie a Sunset Sunside Jazz Klubbot tavaly már meghódította, idén azonban a Jazz sur Seine fesztivál vendégeként lépett színpadra zenekarával, a műfaj legkiválóbb francia és nemzetközi képviselői között egyetlen magyarként.

„Óriási megtiszteltetés számomra, hogy a 2012-es teltházas koncert után idén lehetőséget kaptam hogy  a fesztivál keretein belül, mutassam be új lemezem teljes zenei anyagát, a francia közönségnek. A tavalyi koncert életem egyik legmeghatározóbb élménye volt, így természetes, hogy most is nagy izgalommal készülünk a szombat estére. Ez a fesztivál kifejezetten azzal a céllal jött létre, hogy a fiatalokhoz közel hozza a jazz világát, így én is játékos, vidám, fiatalos, ugyanakkor a lélek mélységeibe tekintő műsorral készültem, ami nem áll távol tőlem, hiszen a saját dalaim mind ebben a hangulatban készültek."-mondta Boggie

Az énekesnő első önálló lemeze 2013 áprilisában jelent meg a Tom-Tom Records gondozásában, és rögtön az előkelő 4. helyig jutott az eladási listán. A három nyelven (angol, francia, magyar) íródott album sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy két dalát is filmeznének választották.  A Japánkert egy hazai kisfilm alatt lesz majd hallható, a Sing Lullaby című dalt pedig Vladileu Vierny orosz származású francia rendező választotta Shopping című filmje betétdalának.

A francia koncert műsorát Budapesten 2013. november 28-án a New Orleans-ban láthatja majd a hazai közönség.

www.boggieofficial.com

 

GROUP'N'SWING koncert

November 29, péntek 22.00

Group n Swing hazánk elsőszámú swing és boogie show zenekara. Eddigi két lemezük már bearanyozódott, felemelkedésük töretlen, rajongótáboruk egyre nő. A frontember Gájer Bálint második lett a Voice című tehetségkutató műsorban, amely tovább növelte a zenekar ismertségét. Saját dalaik mellett játsszák a Jazz és a Swing legnagyobb slágereit éppúgy, mint ismert soul vagy pop dalok jazzesített változatát. Az idei Mahasz díjkiosztó gálán, albumuk az év szórakozató-zenei albuma lett.

 

U N I T E D – dalok a 'B' oldalról koncert

2013. november 30., szombat 21.00

Amikor még kazettákon is jelentek meg lemezek, a "B oldalon" voltak azok a dalok, amelyek nem feltétlenül váltak annyira ismertté – főként, mert nem készült hozzájuk videóklip, vagy nem kerültek be a rádiók játszási listáira. Ezek között van sok olyan dal is, mely akár slágerré is válhatott volna, ha másképp alakul a sorsa. A United eddig megjelent 5 nagylemezén több, mint ötven ilyen dal található, ezekből állítja össze a koncert anyagát az együttes erre a különleges eseményre. Természetesen a jól ismert slágerek is elhangzanak majd (Hófehér Jaguár, Hárman párban, Cocktail, Nincs ősz, nincs tél, Hajnalban még a Nap is más, Keserű méz, Végső Vallomás, Mondd még, Ébredj fel, Tegnap még más voltál) ezen a látványos, kivetítéssel és különleges világítással szervezett hangulatos koncerten.
https://www.facebook.com/unitedzenekar

 

Jegyértékesítés elővételben a helyszínen (1066 Budapest, Lovag u. 5.) és a jegy.hu oldalon.

Jegyrendelés, asztalfoglalás: + 36 1 269 49 51

(asztalfoglalás célszerű)

 

New Orleans Club

1066 Budapest, VI. kerület, Lovag u. 5.


 

http://www.neworleans.hu