A Mio, a világ egyik vezető PND (Portable Navigation Device) gyártója számos Magyarországon is bemutatta legújabb navigációs szoftverét, a Mio Spiritet. Az új technológiai stratégia részeként bevezetett szoftvert kifejezetten a felhasználók utazási igényeihez igazodva fejlesztették ki.

A Mio, a világ egyik vezető PND (Portable Navigation Device) gyártója számos Magyarországon is bemutatta legújabb navigációs szoftverét, a Mio Spiritet. Az új technológiai stratégia részeként bevezetett szoftvert kifejezetten a felhasználók utazási igényeihez igazodva fejlesztették ki.

 

   A Mio Spirit még kézenfekvőbb navigációt, felhasználóbarát felületet, és az iparágban elsőként úgynevezett „Explore More" funkciót kínál. Ennek köszönhetően még egyszerűbbé válik a tájékozódás, és gyorsabban rátalálhatunk a számunkra fontos hasznos helyekre (POI), célállomásokra.

Az új szoftver az új Moov S sorozat – Mio Moov S300, S500 és a S760 – navigációs készülékeibe kerül elsőként, amelyek július elejétől hazánkban is elérhetőek lesznek.

A felhasználóbarát szoftver kifejlesztése érdekében a Mio egy többgenerációs nemzetközi szintű kutatást végzett, hogy átfogó képet kapjon a PND felhasználók tapasztalatairól.

A két éves kutatómunkának köszönhetően a Mio Spirit egy tervezői és kivitelezői funkciókkal továbbfejlesztett navigációt kínáló eszköz, amely nem csupán egyik helyről a másik helyre történő navigálásra szolgál, hanem további érdekes és hasznos információval támogatja a PND felhasználóját az útja során.

A Mio Spirit a felhasználók hasznos társa lehet az út minden fázisában:
  – Tervezés: NavPixTM fotónavigáció és a Google Maps-ről letöltött előre megtervezett útvonalak segítenek az utazás előzetes megtervezésében.
  – Utazás: TruMapTM a hagyományos papír térképre emlékeztető megjelenés egy tisztább átláthatóbb térképet kínál, ezáltal megkönnyíti a tájékozódást. A gazdaságos útvonaltervezéssel olyan utat számol a szoftver, ami a kanyarokat és a megállásokat-elindulásokat figyelembe véve kevesebb üzemanyag-felhasználással jár.
  – Időtöltés: "Explore ModeTM" segítségével könnyen megtalálhatjuk a számunkra fontos hasznos helyeket (POI), időt és energiát takarítva meg a többlépcsős keresési menü használatával szemben. A lebegő hasznos helyek menü beépített útikönyvként széleskörű információt szolgáltat, megkönnyítve ezzel a felfedezést. A rögzítés gomb megnyomásával útvonalakat, hanganyagokat készíthetünk saját útikönyvünk számára, amit később újranézhetünk vagy akár másokkal is megoszthatunk.
  – Könnyű használat: Az ikonok kezdő felhasználók számára is érthetőek. A menü felépítése lehetővé teszi, hogy ne kelljen oda- és visszanavigálni az útvonal tervezés során, vagy a hasznos helyek keresésekor.

A Mio Spirit olyan felhasználóbarát funkciókat kínál, amely segítségével az érdekesebb navigációs helyeket könnyedén megtalálhatjuk. A teljes étterem nevének megadása helyett, elég annak csak egy részét beírnunk, mint pl: „kávézó", és a közelben fellelhető összes kávézót megjeleníti. A könnyen kezelhető felhasználói felület ugyancsak a PND tulajdonosok kényelmét szolgálja.

"A Mio Spirit egy igazi áttörés a navigációs szoftverek területén. Örülök, hogy a Moov S sorozat tagjai hamarosan Magyarországon is elérhetőek lesznek. Bizonyára lenyűgözik majd a felhasználókat és nem fognak az új készülékekben csalódni." – mondja Banga Zsuzsanna, a Mio Technology magyarországi marketing menedzsere. Továbbá hangsúlyozza, hogy a Mio Spirit szoftver bevezetésével, a PND készülékek még több élményt, magabiztosságot és örömteli perceket kínálnak majd az utazás során, melyek használatával egyben pénzt, időt és energiát takaríthatunk meg.

http://www.mio.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük