2022.szeptember.30. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

NAPPALI MELEGEDŐT NYITOTT A KARITÁSZ BUDAPESTEN

1 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/57794"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/index_45.thumbnail.jpeg" border="0" width="99" height="100" /></a></span>Beköszöntöttek hazánkba a tél leghidegebb napjai. A Katolikus Karitász munkatársai és önkéntesei országszerte kiemelt figyelemmel kísérik a hajléktalanok mindennapjait, akik az utcán töltik a nappalok és éjszakák nagy részét. </p> <p> 

Beköszöntöttek hazánkba a tél leghidegebb napjai. A Katolikus Karitász munkatársai és önkéntesei országszerte kiemelt figyelemmel kísérik a hajléktalanok mindennapjait, akik az utcán töltik a nappalok és éjszakák nagy részét.

 

Beköszöntöttek hazánkba a tél leghidegebb napjai. A Katolikus Karitász munkatársai és önkéntesei országszerte kiemelt figyelemmel kísérik a hajléktalanok mindennapjait, akik az utcán töltik a nappalok és éjszakák nagy részét.

 

2012. február 4-én nappali melegedő nyílt Budapesten a Tétényi út 18. szám alatt (a Tétényi út-Bártfai utca sarkán). A 30 fő befogadására alkalmas fűtött helyiségben a hét minden napján várják munkatársaink és önkénteseink a hideg elől menedéket keresőket. A reggel 9-től délután 4 óráig nyitva tartó melegedőben forró tea, takarók, felszerelt vizesblokk és kulturált szórakozási lehetőségek várják a betérőket.

 

Hasonló melegedőt üzemeltet az Egri Főegyházmegyei Karitász iroda Egerben is, ahol szintén egész nap várják teával és takarókkal a felmelegedni vágyókat.

 

www.karitasz.hu

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.