2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

„Négy évszak a Balatonon” – fotopályázat

4 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/57299"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/log.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="100" /></a></span>„Négy évszak a Balatonon" címmel fotópályázatot indít a Balatoniwiw.hu , ahol egész évben főszezon van. A szervezők célja a mindig más színét mutató ezerarcú tó, illetve ismert vagy felfedezésre váró turisztikai desztinációinak bemutatása, valamint felhívni a figyelmet arra, hogy időjárástól függetlenül a térség számos kincset rejt a tartalmas kikapcsolódáshoz.

„Négy évszak a Balatonon" címmel fotópályázatot indít a Balatoniwiw.hu , ahol egész évben főszezon van. A szervezők célja a mindig más színét mutató ezerarcú tó, illetve ismert vagy felfedezésre váró turisztikai desztinációinak bemutatása, valamint felhívni a figyelmet arra, hogy időjárástól függetlenül a térség számos kincset rejt a tartalmas kikapcsolódáshoz.

„Négy évszak a Balatonon" címmel fotópályázatot indít a Balatoniwiw.hu , ahol egész évben főszezon van. A szervezők célja a mindig más színét mutató ezerarcú tó, illetve ismert vagy felfedezésre váró turisztikai desztinációinak bemutatása, valamint felhívni a figyelmet arra, hogy időjárástól függetlenül a térség számos kincset rejt a tartalmas kikapcsolódáshoz.

A pályaműveket digitális formában 2012. január 17. és február 29. között a Balatoniwiw.hu weboldalon a „Négy Évszak a Balatonon" menüpont alatt lehet feltölteni, személyenként és évszakonként (tavasz, nyár, ősz, tél) 10-10 fényképet. Balogh Zsuzsa ötletgazda az elmúlt évi verseny eredményeit összegezve idén is többezer különleges felvételre számít.
Az amatőr és szakmai grémiumból álló zsűri évszakonként három-három alkotást választ ki, valamint az abszolút győztest különdíjjal jutalmazza.

Eredményhirdetés. 2012. március 15.

 

 

 

PÁLYÁZATI KÍÍRÁS

 

Négy évszak a Balatonon" címmel 2012. január 17-től amatőr fotópályázatot indít a Balaton rajongóit egy helyre összegyűjtő Balatoniwiw közösségi oldal (www.balatoniwiw.hu).

Célunk: a mindig más színét mutató ezerarcú tó, illetve ismert vagy felfedezésre váró turisztikai desztinációinak bemutatása, valamint felhívni a figyelmet arra, hogy időjárástól függetlenül a térség számos kincset rejt a tartalmas kikapcsolódáshoz.

 

Pályázati feltételek:

 

A fotópályázaton való részvétel nincs sem életkorhoz, lakóhelyhez, sem műfajhoz kötve, várjuk Balatoniwiw tag fiatalok és idősek, régi és új, fekete-fehér és színes digitális fotóit, melyek témája a négy évszak (tavasz, nyár, ősz, tél) a Balatonon.  Ezen belül tájképeket, épületeket, eseményeket, személyeket ábrázoló fotókat egyaránt várunk.

 

A pályázatra csak digitális fotókat fogadunk. A feltöltés elektronikus úton történik a www.balatoniwiw.hu oldalon,  az évszak és a kép címének megjelölésével.  Személyenként és évszakonként (tavasz, nyár, ősz, tél) 10-10 fényképet fogadunk.

 

A pályázatra csak olyan képek nevezhetők be, amelyeket a pályázó maga készített.

A pályázatra csak Balatoniwiw tagok pályamunkáit fogadjuk el.

 

A pályázó tudomásul veszi, hogy a Balatoniwiw a beküldött képek között jogosult szelektálni, így a témához, szemléletmódhoz nem illeszkedő képek nem kerülnek beválasztásra a pályamunkák közé, különös tekintettel a pornográf vagy 18+ tartalmakra.

 

Díjazás:

A 3-3 legjobb fotót évszakonként, tehát összesen 12 fotót kb. 5000.- Ft értékű balatoni termékekből és szolgáltatásokból összeállított ajándékcsomaggal díjazzuk. Az évszakok 1. helyezett pályamunkái versenybe szállnak a fődíjért. 

 

Fődíj:  családi hosszú hétvége teljesen komfortos saját apartmanban a tihanyi Csátó Vendégházban (3 éjszaka 4 fő részére) (Info: www.csato.hu , Tel: 20/9516-022). A nyereményt 2011. április 30-ig lehet felhasználni, előzetes egyeztetést követően.

 

Az évszakonként 1-10. helyezést elért pályamunkákat kihirdetjük a www.balatoniwiw.hu oldalon és amennyiben a szerző rendelkezésre bocsátja, nyomtatott formában fotókiállításon is bemutatásra kerülnek, melynek helyszíne és időpontja a későbbiekben kerül kihirdetésre.

A díjak odaítéléséről a felkért amatőr és szakmai grémium alkotta zsűri dönt. A pályázó elfogadja, hogy a zsűri döntése végleges és nem megfellebbezhető.

 

Személyeket is ábrázoló fényképek esetén a pályázó köteles szavatolni, hogy a fényképen megjelentetett személyek a képük, arcuk, illetve környezetük publikálásához kifejezetten hozzájárultak, illetve, hogy a fotók egyébként más személyiségi jogait nem sértik. A beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.