2023.december.08. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Oscar-díjas rendező volt a Paramount Nyári Mozi díszvendége

2 perc olvasás

grease.jpgAugusztus 29-én a Grease-zel folytatódik a vetítéssorozat. Tovább dübörög a Paramount Channel nyári szabadtéri vetítéssorozata; legutóbb a Közönséges bűnözőket láthatták az érdeklődők. Az előadás díszvendége az Oscar-díjas Mindenki rendezője, Deák Kristóf volt.

 

Szeptember 12-ig, keddenként igazi filmcsemegékkel várják a mozirajongókat a Budapest Parkba, ahol egyébként az ifjú képíró Eszméletlen című minisorozatának még nem látott epizódjait is láthatják.

 

Minden idők egyik legjobb gengszterkrimijével, az 1996-ban két Oscar-díjjal jutalmazott Közönséges bűnözőkkel folytatódott a Paramount Nyári Mozi a Budapest Parkban. A zseniális Kevin Spacey számára két évtizede a legjobb férfi mellékszereplőnek járó aranyszobrocskát hozó alkotást egy igazán prominens személy konferálta föl; Deák Kristóf, akit a Mindenki című rövidfilmjéért idén szintén díjazott az Amerikai Filmakadémia. A jelenlévők Bryan Singer csavaros filmje előtt az ifjú rendező Eszméletlen című minisorozatának öt epizódját is megtekinthették. A szeptember 12-ig, minden kedden filmcsemegékkel jelentkező mozis rendezvényen az említett széria egy-egy epizódját is láthatják az érdeklődők.

 

A következő vetítés augusztus 29-én, kedden lesz, minden idők egyik legsikeresebb zenés filmje, a Grease csábítja a szabad ég alá vágyó filmrajongókat; a hajzselé és pöttyös szoknya élmény tehát garantált! Szeptember első hetében Az olasz meló kerül terítékre, az idei előadás-sorozatot – amelyre a belépés díjtalan – pedig a Trópusi vihar című akciókomédia zárja, szeptember 12-én.

 

Paramount nyári mozi szeptember 12-ig, keddenként 21.00-tól a Budapest Parkban!

A belépés díjtalan.

 

A Paramount Nyári Mozi további programja:

  • augusztus 29.: Grease
  • szeptember 5.: Az olasz meló
  • szeptember 12.: Trópusi vihar

 

Budapest Park

Budapest, Soroksári út 60.

 

 www.paramountchannel.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.