http://kapcsolatkoncert.t-mobile.huhttp://kapcsolatkoncert.t-mobile.hu Európa egyik legnagyobb zenei eseményén, a 12. alkalommal megrendezésre kerülő, június 28-án 18 órakor kezdődő T-Mobile Kapcsolat koncerten a gitárvirtuóz Santana lép színpadra, az előzenekar pedig a Back II Black lesz. Az ingyenes programra a szervezők az elmúlt évekhez hasonlóan több százezer embert várnak az '56-osok terére.

 

http://kapcsolatkoncert.t-mobile.huhttp://kapcsolatkoncert.t-mobile.hu Európa egyik legnagyobb zenei eseményén, a 12. alkalommal megrendezésre kerülő, június 28-án 18 órakor kezdődő T-Mobile Kapcsolat koncerten a gitárvirtuóz Santana lép színpadra, az előzenekar pedig a Back II Black lesz. Az ingyenes programra a szervezők az elmúlt évekhez hasonlóan több százezer embert várnak az '56-osok terére.

 

A T-Mobile Kapcsolat koncert a főszervező mobilcégnek, a főtámogató Sony Ericssonnak, valamint az MKB Banknak, a Volkswagennek, az [origo]-nak, a Danubius Rádiónak, az Est.TV Magazinnak, a Metró napilapnak, a TV2-nek, a Storynak, a Bestnek és a PORT.hu-nak köszönhetően idén is ingyenes lesz. A koncerthez kapcsolódóan a világon elsőként Magyarországon jelenik meg Santana különleges albuma, amelyet három akciós Sony Ericsson Walkman mobilhoz a T-Mobile ajándékba ad.

AT-Mobile Kapcsolat koncerten az '56-osok terén felállított, a tavalyi évhez hasonlóan a Városligeti fasor magasságában felépülő színpad a Műcsarnok és a Hősök tere felől lesz látható és egészen a Szépművészeti Múzeumig CD minőségű hangot biztosító hangszórók és hatalmas kivetítők garantálják a színvonalas szórakozást. Santana a Back II Blacket követően várhatóan fél nyolckor lép a színpadra.

A koncerthez kapcsolódó különlegesség, hogy az idén 60. születésnapját ünneplő Carlos Santana MULTI DIMENSIONAL WARRIOR dupla albuma 2008. július 7-én a világon először Magyarországon jelenik meg, és augusztus 4-éig más országokban nem lesz kapható. A két lemez különlegessége, hogy az azon szereplő számokat a művész személyesen válogatta össze, kellemes utazásra, a különböző hangulatok és érzések világába invitálva hallgatóit. Az eddig példa nélküli koncepcióban az első lemezen 14 vokális felvétel kapott helyet, míg a másodikon 14 instrumentális mű vezeti végig a rajongókat Santana 40 éves karrierjén.  A MULTI DIMENSIONAL WARRIOR az első olyan antológia, amely Santana mindhárom nagy kiadójának (Columbia, Ploydor/PolyGram, Arista/BMG) felvételeiből válogat. Az albumon öt dal korábban soha meg nem jelent verziója is megtalálható. Carlos Santana saját maga játszott fel gitár szólót a „Spirit" és a „Right Now" című dalokhoz, Chester Thompson, a zenekar egyik tagja zongorakíséretet adott a „Let There Be Light" című számhoz, Barbra Higbie pedig hárfa szólamokat játszik a „Praise" és „Let There Be Light" című felvételeken. A T-Mobile és a Sony Ericsson közös akciójában a Santana CD-különlegességet 2008. június 28-a és július 3-a között a Sony Ericsson W350i, a Sony Ericsson W880i és a Sony Ericsson W580i Walkman mobilokhoz ajándékba adja.

A koncerttel kapcsolatos közlekedési információk

A koncertre érkezők és az arra közlekedők számára fontos információ, hogy a T-Mobile Kapcsolat koncert helyszínén és környékén ebben az évben is megváltozik a forgalmi rend, valamint változások lesznek a tömegközlekedésben. Megállási tilalom van érvényben az '56-osok terén a Benczúr utca és az '56-os emlékmű közötti szakaszon, a Műcsarnok melletti parkolóban és holnap 6 órától gépkocsival nem lehet megállni az '56-osok terén az '56-os emlékmű és az Ajtósi Dürer sor közötti szakaszon. A koncert napján 14:00 órától a Dózsa György út, a Podmaniczky utca és az Ajtósi Dürer sor között, az Andrássy úton a Bajza utca és a Hősök tere közötti szakaszon, a Kós Károly sétányon a Hermina út és a Hősök tere között lezárások lesznek, és a Hősök tere csak gyalogosan vagy kerékpárral közelíthető majd meg.

Módosul a BKV-járatok menetrendje és egyes járatok útvonala is. A 20gy, 30, 105-ös autóbusz, valamint a 70-es, 74-es, 75-ös trolibusz másik útvonalon közlekedik majd, a 70-es, 74-es valamint a 79-es trolibuszok helyett autóbuszok szállítják az utasokat. Az M1 Földalatti a rendezvény napján 17:00 órától a Hősök terén nem áll meg. A T-Mobile Kapcsolat koncertet követően meghosszabított üzemidővel közlekedik az M1 Földalatti (kivéve a Hősök tere megálló), az 1-es és a 6-os villamos is.

http://kapcsolatkoncert.t-mobile.hu/  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük