2024.április.14. vasárnap.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Színházi ajánló: SECOND LIFE – avagy kétéletem

2 perc olvasás

second_life_plakat.jpgIlyen még nem volt!

Benedek Albert író, Dömötör András rendező és Deés Enikő dramaturg az öttagú színészcsapattal közösen alkotott meg egy igen szórakoztató, politikai aktualitásokat sem nélkülöző, a közönség óriási elismerését kiváltó darabot. Ráadásul a színészek a saját szerepükben, a nevükkel lépnek fel a színpadon. Ezúttal az Orlai Produkciós Iroda bemutatóját élvezhettük a Hatszín Teátrumban. A látványt hozzá Molnár Anna, a megfelelő világítást (apródok nélkül) Szondi György készítette.

A fellépő színészek: Járó Zsuzsa, Kovács Patrícia, Mészáros Máté, Ötvös András és Schruff Milán – Máté Gábor egykori osztálya – nemcsak saját magát adta elő, hanem valaha álmodott párhuzamokat, karrierépítésük állomásait is. A szereplők maguk rendezik be a színpadot, veszik fel, vagy teszik le jelképes jelmezüket, de ugyanabban a ruhában játsszák végig a darabot. Hol anya-fiú, hol apa-lánya, hol férj-feleség (miniszterelnök és first lady) szerepében, máskor a számtalan mulatságos jelenetben tanárnak és diáknak adják elő magukat, amelyeket a humorra kiéhezett közönség azonnal felfog, és hangos nevetéssel meghálál. 

Megtudjuk, hogyan kerültek össze ismét az Új Színház Stúdiójában, majd váltották egymást a Vígszínházban, és hogyan ért össze megint az útjuk. Aztán mi lett volna, ha… nem a színészi pályát választják. Aki nagyot akar kacagni, igyekezzen, mert az április 23-i, valamint a május 16-i és 17-i előadásokra hamar fogynak a jegyek.

dió

 

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.