2022.05.26.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Több mint 20 millió forint értékű karácsonyi adomány — 12 szervezethez juttatta el termékeit a Procter&Gamble

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/56732"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/P&G%20adom%C3%A1nyoz%C3%A1s1.thumbnail.JPG" border="0" width="100" height="75" /></a></span>Több mint 20 millió forint értékben adományozott Ariel és Tide mosószereket, valamint Pampers termékeket rászorulóknak a Procter&Gamble (P&G) decemberi akciója keretében.

Több mint 20 millió forint értékben adományozott Ariel és Tide mosószereket, valamint Pampers termékeket rászorulóknak a Procter&Gamble (P&G) decemberi akciója keretében.

Több mint 20 millió forint értékben adományozott Ariel és Tide mosószereket, valamint Pampers termékeket rászorulóknak a Procter&Gamble (P&G) decemberi akciója keretében.

20 millió forintot meghaladó adománnyal segítette a rászorulókat a Procter&Gamble. A decemberi akció 12 szervezeten: alapítványokon, otthonokon, valamint egy gyermekkórházon keresztül támogatta a nehéz helyzetben lévő gyermekeket, édesanyákat, időseket.

„Az általunk támogatott szervezetek nap, mint nap komoly erőfeszítéseket tesznek a rászorulók életének segítéséért. Tudva ezt, a Procter&Gamble számára egy pillanatig sem volt kérdés, hogy adományával hozzájáruljon munkájukhoz és a jó ügy mellé álljon"- mondta Janky Gyöngyi, a Procter & Gamble vállalati kapcsolatok menedzsere.

Az Ariel és Tide mosószereket, valamint Pampers pelenkákat tartalmazó ajándékcsomagok olyan szervezetekhez jutottak el, mint a nevelőotthonokat magába tömörítő FICE, a szociálisan hátrányos helyzetű tanulók fejlesztéséért küzdő Igazgyöngy Alapítvány vagy a Daganatos Gyermekekért Alapítvány.  A P&G a Nemzeti Táncszínház jótékonysági gyűjtéséhez kapcsolódva pedig a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, a Lea Alapítvány, a Menedékház, a Szemem Fénye Alapítvány, a Menhely Alapítvány, a II. számú gyermekkórház, valamint a Magányos Időseket és Családokat Segítő Alapítvány életébe csempészett pár derűs pillanatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.