2023.február.07. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

TOURINFORM IRODA NYÍLT NAGYPÁLIBAN

3 perc olvasás
  <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/49126"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/034_0.thumbnail.jpg" border="0" width="75" height="100" /></a></span>A Magyar Turizmus Zrt. szakmai felügyelete mellett, névhasználati rendszerben működő Tourinform-irodahálózat újabb taggal bővült. A Nagypáliban megnyílt Tourinform iroda április 9-i ünnepélyes átadásán köszöntőt mondott Köcse Tibor, a település polgármestere és Kertész Krisztina, a Magyar Turizmus Zrt. Tourinform koordinátora. </p><p> 

 

034 0.thumbnailA Magyar Turizmus Zrt. szakmai felügyelete mellett, névhasználati rendszerben működő Tourinform-irodahálózat újabb taggal bővült. A Nagypáliban megnyílt Tourinform iroda április 9-i ünnepélyes átadásán köszöntőt mondott Köcse Tibor, a település polgármestere és Kertész Krisztina, a Magyar Turizmus Zrt. Tourinform koordinátora.

 

 

034 0.thumbnailA Magyar Turizmus Zrt. szakmai felügyelete mellett, névhasználati rendszerben működő Tourinform-irodahálózat újabb taggal bővült. A Nagypáliban megnyílt Tourinform iroda április 9-i ünnepélyes átadásán köszöntőt mondott Köcse Tibor, a település polgármestere és Kertész Krisztina, a Magyar Turizmus Zrt. Tourinform koordinátora.

 

044 0.thumbnailA Tourinform szolgálat Magyarországon már több mint 25 éve nyújt hiteles információkat a bel- és külföldi turistáknak, ezzel segítve őket abban, hogy a számukra ismeretlen környezetben jobban eligazodjanak és utazásukat tartalmas programokkal színesíthessék. A Nagypáliban átadott Tourinform iroda egész évben várja a Nyugat-Dunántúl régióba érkezőket, hogy megismertesse velük a zalai dombok között rejlő turisztikai értékeket.

055.thumbnailA Tourinform iroda Nagypáli vezetője: Horváth Ildikó. Elérhetőségek: Cím: 8912 Nagypáli, Hrsz 030/2., Telefon/Fax: 92/694-680, E-mail: nagypali@tourinform.hu

062.thumbnailNagypáli Zalaegerszegtől nem messze, a Zalai dombok között helyezkedik el. A csodálatos természeti környezetben a község fontosnak tartja a turizmus fejlesztését, emellett másik nagy feladatának tekinti a környezetvédelmi szempontból is fontos kívánalmaknak megfelelő Megújuló Energiaforrások Innovációs Központjának megvalósítását. A pályázatok benyújtásával, tíz évre visszamenőleg, olyan jelentős eredményeket tudhat magáénak a település, mint például az Innovációs Ökocentrum építése, vagy a Nagypáli turisztikai jövőkép koncepciójának előkészítése.

074.thumbnailA település célja, hogy az oda látogatóknak turisztikai programot tudjanak biztosítani, ezért egy több elemből álló turisztikai centrum került megtervezésre. Nagypáli különféle kiegészítő szolgáltatásokat nyújt: ide tartozik a természeti környezetben barangolni szeretők által képviselt bakancsos turizmus, de a helyi termelők borainak köszönhetően a borturizmus is. A falusi turizmus valamennyi előnyét magába foglalja Nagypáli és környezete, hiszen a stresszes hétköznapokból kiszakadva, a település a nyugalom szigetének tekinthető. A hagyományőrzés nagyon fontos szempont, a pajtaszínház építésére is ezért kerül sor a komplexum részeként. Tervezés alatt áll a Zala-völgye kerékpárút, annak érdekében, hogy a település biciklivel is könnyen megközelíthetővé váljon. A Megújuló Energiaforrások Innovációs Ökocentrumában konferenciák szervezésére is lehetőség nyílik, az egészségmegőrző központban készülő termálvizes medencének köszönhetően pedig az egészségturizmus is megjelenik a turisztikai kínálatban.

0112.thumbnailNagypáliban található az Észak- Nyugat Zalai Kistérségi Társulás központja, amely 17 települést fog össze, szervezi annak kulturális és ifjúsági programjait és kapcsolatot tart a térségben működő helyi szállásadókkal. A térség fontosnak tartotta a Tourinform iroda létrehozását, mellyel összefogja a kistérségben turizmussal és vendéglátással foglalkozó vállalkozókat és turisztikai attrakciókat. A Kistérségi Társulás számos programmal büszkélkedhet, amely az év minden szakában idevonzza a látogatókat.

www.tourinform.hu

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.