Az Epson idén májusban, a düsseldorfi Drupa nyomdai szakkiállításon mutatja be új, magas minőségű fotónyomatok előállítására képes, 6-színű kompakt digitális minilaborját.

 

Az Epson idén májusban, a düsseldorfi Drupa nyomdai szakkiállításon mutatja be új, magas minőségű fotónyomatok előállítására képes, 6-színű kompakt digitális minilaborját.

 

Az Epson SureLab SL-D3000 jól illeszkedik a digitális nyomdák és fotólaborok eszköztárába, de új üzleti lehetőségeket is teremt. A fényes, selyemfényű és matt felületeken – akár 12 hüvelyk (30,5 cm) szélességben ­- minőségi nyomatokra képes eszköz kiváló fényképek, üdvözlő kártyák, meghívók, szórólapok és más promociós nyomtatványok kivitelezésére.

 

Az SL-D3000 alkalmazza az Epson már többszörösen helyt állt Micro Piezo nyomtatófej és LUT[1] technológiáit, illetve eredeti tintáit, így pontos képeket készít akár 1440 x 1440 dpi felbontással. Az Epson UltraChrome D6 6-színű tintakészlete szélesebb színtérrel bír, mint a hagyományos ezüst-halid technológia, így a nyomtatok színei élénkebbek, életszerűbbek és a fekete árnyalatok eloszlása is kiegyensúlyozottabb.

 

"Az elmúlt tíz évben az Epson folyamatosan és sikeresen látta el eszközökkel a digitális nyomdákat és fotólaborokat, az SL-D3000 pedig épít a közben szerzett tapasztalatokra. Az Epson a fotónyomtatásban a minőség és a professzionlaizmus szinonímája. Úgy érezzük, ismét eljött az idő, hogy további hozzáadott értéket nyújtsunk a piacnak a digitális kidolgozás terén" – mondta el Kristin Saus-Opuszynski, az Epson Europe szenior üzleti menedzsere a termékkel kapcsolatban.

 Az SL-D3000 jelentősen kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos laborok, továbbá nincs szüksége vízre, légszűrőre vagy kemikáliákra, ezzel is kisebb a környezeti terhelése, valamint kevesebbe is kerül. Továbbá a nyomtatófej és az LUT-technológia összhangjával a tintahasználat is gazdaságosabbá vált, ezzel a legjobb minőség mellett is tovább csökkentve a nyomatköltséget.

 Az SL-D3000 felhasználóinak továbbá nincs szükségük speciális szaktudásra sem. A csomagban megvásárolható OrderController program, amely alapvető retusálási funkciókkal is bír, rendkívül egyszerűvé teszi a használatba vételt. Az SL-D3000 azonnal képes munkába állni, nincs ugyanis szüksége a kemikáliák felmelegítésére. A rendszeres karbantartás mindössze a felhasznált kellékanyagok cseréjét jelenti.

 Az elhelyezés és rugalmas telepítés megkönnyítése végett az SL-D3000 kis helyet foglal és kerekekkel is ellátták. Mivel két szomszédos oldalán helyezkednek el kezelő felületei, akár sarokban is elhelyezhető.

 A kéttekercses modell két különböző típusú hordozó egyidejű rendelkezésre állását biztosítja a sokoldalúság és a nagyobb termelékenység érdekében. A rendszer egytekercses konfigurációban is hozzáférhető lesz.

 Az árat és az elérhetőséget az Epson a Drupán jelenti majd.

 Fontosabb jellemzők:

6 színes, kompakt minilabor a minőségi fotókidolgozásért  

Fényes, selyemfényű, és matt papírra is nyomtat akár 30,5 centiméter szélességben

Epson professzionális UltraChrome D6 tintakészlet (C,M,Y,K,Lm,Lc)

Akár 1440 x 1440dpi felbontás

Akár 650 db 10,2 x 15,2 cm-es fotónyomat óránként

Tekercspapír kezelés 10,2-től to 30.5 centi szélességig

A kéttekercses modell két különböző típusú hordozó egyidejű rendelkezésre állását biztosítja

Opcionális OrderController program alapvető retus-funkciókkal

Opcionális A4-es nyomatrendezők

Egyszerű kezelhetőség – gyakorlatilag nincs szükség karbantartásra, csupán a kellékanyagok cseréjére

Kényelmes, energiatakarékos nyomtatás kemikáliák felhasználása nélkül

Sarokban is elhelyezhető, a kezelő felületekhez így is tökéletes a hozzáférés

Kis helyet foglal, kerekekkel szerelt, a könnyebb elhelyezés érdekében

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük