A Samsung Electronics, a fejlett félvezető-technológia piacvezető vállalata a 2017-es shanghaji Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress, MWC) bemutatta új képérzékelő márkáját, az ISOCELL®-t.

 

A Samsung Electronics, a fejlett félvezető-technológia piacvezető vállalata a 2017-es shanghaji Mobil Világkongresszuson (Mobile World Congress, MWC) bemutatta új képérzékelő márkáját, az ISOCELL®-t.

 

A Samsung képérzékelő termékcsaládja a vállalat saját ISOCELL technológiájáról kapta a nevét, amely optimális megoldást kínál a jelenlegi, rendkívül vékony kialakítású, ugyanakkor kiváló minőségű kamerákat igénylő eszközökhöz. A 2013-ban bemutatkozó ISOCELL technológia minden egyes pixelt fizikai korláttal választ el egymástól, ami csökkenti a pixelek közötti színátfedést. Ez nagyobb színhűséget biztosít, így kisebb pixelméret mellett is kiváló képminőséget tesz lehetővé.

 

A Samsung ISOCELL négy technológiai almárkára oszlik – Bright, Fast, Slim, Dual -, melyek eltérő piaci igényekre adnak válaszokat:

 

l     Az ISOCELL Bright szenzorok fényes, éles és színhű képeket biztosítanak, és még gyenge fényviszonyok mellett is jelentősen csökkentik a felvételek zajosságát.

l     Az ISOCELL Fast szenzorok sötétben, álló és mozgó objektumok esetén is gyors autofókuszt tesznek lehetővé.

l     Az ISOCELL Slim szenzorok a piacon elérhető legkisebb pixelmérettel dolgoznak (0,9-1,0 μm), ugyanakkor garantálják a kiváló minőségű képeket még a legvékonyabb eszközökben is.

l     Az ISOCELL Dual szenzorok különböző kombinációkban keverhetők és párosíthatók a végfelhasználóknak szánt készülékekben, így a legújabb, duálkamerás irányzat által elvárt funkciók is könnyedén megvalósíthatók.

 

A Samsung ISOCELL márka, vezető pixeltechnológiáink leglényegesebb elemeit ötvözi. Az ISOCELL márkától azt várjuk, hogy a felhasználók felismerjék és bízzanak a kamera teljesítményében, valamint általánosságban az eszközük minőségében – mondta Ben Hur, a Samsung Electronics LSI rendszerek üzletágának marketingért felelős alelnöke. – Fejlett képérzékelő technológiáink segítségével a Samsung új szintre emeli az okostelefonokban és egyéb alkalmazásokhoz használt kamerák teljesítményét."

 

A sanghaji MWC-n a Samsung fejlett logikai megoldásokat is bemutat, így a közönség megismerkedhet a 10 nanométeres FinFET feldolgozási technológiával készülő Exynos 9 sorozattal is, amely a platformok széles választékához jelent megoldást a mobiltelefonoktól kezdve a VR-eszközökön át a viselhető kiegészítőkig.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük