2022.szeptember.27. kedd.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új üzleti vállalkozással lép piacra az Arteus Capital

3 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/58329"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/images_544.thumbnail.jpeg" border="0" width="100" height="52" /></a></span>Megkezdte működését az Arteus Capital Holding új vállalkozása az Arteus Gold&Money Kft., amely a piacon egyedülálló konstrukció<a name="_GoBack" target="_blank" title="_GoBack"></a>ban törtarany felvásárlással foglalkozik.

images 544.thumbnailMegkezdte működését az Arteus Capital Holding új vállalkozása az Arteus Gold&Money Kft., amely a piacon egyedülálló konstrukcióban törtarany felvásárlással foglalkozik.

images 544.thumbnailMegkezdte működését az Arteus Capital Holding új vállalkozása az Arteus Gold&Money Kft., amely a piacon egyedülálló konstrukcióban törtarany felvásárlással foglalkozik.

A bizonytalan pénzügyi helyzetben kialakult piaci rést kívánja betölteni az Arteus Capital legújabb vállalkozása, a Gold&Money, amellyel tovább bővíti tevékenységét a közép-kelet európai régió egyik vezető vagyontanácsadással foglalkozó cégcsoportja, az Arteus Capital Holding.

Az Arteus Gold&Money Kft. törtarany termékek felvásárlásával teszi lehetővé, hogy ügyfelei gyorsan és egyszerűen készpénzhez jussanak. A szolgáltatás különlegessége, hogy a cég a törtarany felvásárlási árakat napi rendszerességgel az arany világpiaci áraihoz igazítja, így mindig a lehető legmagasabb árat garantálja ügyfelei számára. A lakossági törtarany és ékszer felvásárlás során az ügyfeleknek prémium áron történő felvásárlásra is lehetősége nyílik, ugyanis abban az esetben, amennyiben az ügyfél az eladásra kínált törtarany árát az Arteus Capital valamely nemesfém befektetési programjába fekteti be – úgy is lehet mondani, hogy régi ékszereit átváltja biztonságos és értékálló befektetésre – a cég még kedvezőbb, un. prémium árak alapján számolja ki törtaranyának értékét.

„Több hónapos előkészítő munka előzte meg a Gold&Money indulását – mondta Füzi Krisztián, az Arteus Gold&Money Kft. ügyvezető igazgatója – hiszen a törtarany napi árakon történő felvásárlása már évek óta igényként lépett fel Magyarországon. Az Arteus Capital pedig vállalkozásai és tevékenységei közötti szinergiákat kihasználva lépett piacra új vállalkozásával, amely mostantól megkönnyíti az átlagemberek gyors készpénzhez jutását úgy, hogy nem szükséges kockázatos és költséges hitel kötelezettségeket vállalni. Nagyon sok család ékszerdobozában vannak régi, használaton kívüli ékszerek, és az arany már évezredek óta biztos menedéket nyújt mindenkinek."

Azon ügyfelek pedig, akik nem az azonnali készpénzszerzés miatt válnak meg a családi ékszerektől, és élnek a Gold&Money prémium árai által nyújtott előnyökkel, számos személyre és igényekre szabott befektetési program közül választhatják ki a legmegfelelőbb konstrukciót. Míg például az Arteus Golden Kid programja a felelősen gondolkodó szülőket célozza meg, addig az Arteus Golden Years megtakarítási program a nyugdíjas évekre kínál biztonságos „aranytartalékot".

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.