2024.július.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Új határidő a Hankook Abroncsadományozási Programján Augusztus 5-ig várják a civilek pályázatait

2 perc olvasás

index_156.jpgA Hankook Tire Magyarország meghosszabbítja Abroncsadományozási Programját, így a civil szervezetek még augusztus 5-ig leadhatják pályázataikat. A 2012-ben indított, ma már az ország legnagyobb ilyen jellegű kezdeményezésének számító programjában a gumiabroncsgyártó eddig több mint 13 000 abronccsal, 273 millió forint értékben támogatta a fontos társadalmi célokat felkaroló civil szervezeteket.

 Meghosszabbítja Abroncsadományozási Programját a Hankook Tire Magyarország Kft., hogy minél több szervezet részesülhessen a támogatásban. Egyedülálló programján keresztül a vállalat olyan nonprofit szervezeteknek, alapítványoknak, kisebb szervezeteknek kíván segítséget nyújtani, amelyek egyébként ritkán és csak nagy erőfeszítések árán jutnak támogatáshoz. Az évek során számos regionális civil kezdeményezés mellett olyan nagyobb szervezetek is kaptak felszereléseket, mint az Országos Mentőszolgálat, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága vagy a Magyar Vöröskereszt.

„Ebben az évben is bebizonyosodott, hogy az általunk kínált adomány mekkora segítség a civileknek, hiszen a meghirdetés óta már többszáz pályázat és számos pozitív visszajelzés érkezett hozzánk. A nagy érdeklődés miatt döntöttünk úgy, hogy a határidőt meghosszabbítjuk, hogy minél több szervezetnek segíthessünk” – mondta Roy Katalin, a Hankook Tire Magyarország Kft. kommunikációs vezetője.

 

A pályázó szervezetek ezúttal is egyenként 12 darab, azaz 3 garnitúra Hankook abroncsra adhatják be igényüket augusztus 5-ig a www.hankookadomany.hu weboldalon. A támogatásra azok a legalább 5 éve működő alapítványok, közalapítványok, illetve egyesületek pályázhatnak, amelyeknek környezet-, táj- vagy természetvédelem, fenntartható fejlődés, beteg gyermekek, koraszülöttek szállítása vagy rend- és katasztrófavédelem a fő tevékenységi köre.

 
 
­
­
 
 

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.