2022.augusztus.19. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

ÚJ UPS VASÚTI SZOLGÁLTATÁS GYORSÍTJA A KERESKEDELMET EURÓPA ÉS HONG KONG KÖZÖTT

4 perc olvasás

train3.jpgA kétirányú vasúti szolgáltatás erősíti az üzleti összeköttetéseket Európa és Hong-Kong között, lehetővé téve az áruk zökkenőmentes cseréjét a folyamatosan növekvő kereskedeli útvonalon.Ezzel egy olyan alternatív szállítási mód jelenik meg, amely 30 százalékkal gyorsabb, mint a tengeri szállítmányozás és 60 százalékkal kevesebb költséggel jár a légifuvarozás.

 

Az UPS (NYSE: UPS) 2018. május 23. -án bejelentette, hogy elindította új teljes konténerrakományos (FCL) vasúti szolgáltatását Európa és Hong-Kong között, hogy a két régió közötti kereskedelmi kapcsolatot még inkább elősegítse. Az új megoldás épít a UPS meglévő Európa és Kína közötti vasúti szolgáltatására.

 

A kétirányú szolgáltatás a Hong-Kong és a német Duisburg között egy olyan alternatív szállítási opciót nyújt, amely révén az üzleti vállalkozások időt és pénzt spórolhatnak meg; a vállalkozások ezentúl 30 százalékkal gyorsabban szállíthatnak, mintha tengeri útvonalakon fuvaroznának, és a légi megoldáshoz képest 60 százalékkal kevesebbet kell fizetniük érte.

 

            “Hong-Kong Európa egyik fontos kereskedelmi partnere, a tavalyi évben közel 50 milliárd euro[1] értékű áru cserélt gazdát a kereskedelmi útvonalon”, mondta el Mike Harrell, az UPS Europe teheráru szállítmányozásért felelős elnöke. “A UPS az új vasúti szolgáltatás elindításával segíti ügyfeleit Európában és Hong-Kongban is üzletük növelésében és újabb piacok elérésében.”

 

A kiterjesztett vasúti szolgáltatás lehetővé teszi a cégek számára, hogy a szállítási elvárásokat és a kiadásaikat az ellátási láncuk igényeihez igazítsák. A szolgáltatás első sorban a gyorsan növekvő hi-tech, kiskereskedelmi és feldolgozóipari vállalatokat segíti a még gyorsabb piacra jutásban, a teljes szállítási folyamat során fenntartott láthatóság mellett. Az ügyfelek kihasználhatják a UPS közvetítői támogatását is az összetett vámszabályok terén, a késések csökkentése és az áruk időben történő szállításának biztosítása érdekében.

 

 

Az új UPS Preferred® FCL-Rail vasúti szolgáltatás az alábbi előnyöket kínálja:

 

  • Kényelem: Az ügyfelek közvetlenül a konténerekbe csomagolják az árut; nincs átrakodás.
  • Biztonság: Csomag lezárás menedzsment, riasztások és opcionális GPS konténer nyomonkövetés a hely, hőmérséklet, páratartalom, mozgás és fény ellenőrzéséhez
  • Egyszerűsített vámkezelés: Az UPS rendszerek elektronikus úton kapcsolódnak a vámhatóságokhoz, ezzel csökkentve a hibák kockázatát és felgyorsítva a vámkezelési folyamatokat
  • Fenntarthatóság: A vasúti szolgáltatás 25-ször kevesebb széndioxidot bocsát ki, mint a légi szállítás, és jelentősen kevesebb nitrogén-oxidot, nem-metán szénhidrogént és kén-dioxidot, mint az tengeri megoldások, ezzel egy környezetbarátabb módját kínálja a szállításnak.
  • Átláthatóság: UPS Flex™ Global View szolgáltatás a szállítás során végig biztosítja a láthatóságot, az ügyfelek folyamatos státuszkövetés és fontos szállítási mérföldkövek segítségével kapnak napra kész információt szállítmányaikról.

 

A UPS a teljes és részrakományos multimodális szállítmányozási szolgáltatások széles portfólióját nyújtja, melynek segítségével a cégek kiválaszhatják a számukra gyorsaság és ár szempontjából is legmegfelelőbb megoldást. A most bejelentett Hong Kong és Európa között vasúti szolgáltatás a UPS Preferred® multimodális tehráru szolgáltstási portfóliójának kiterjesztése, mely Európa szerte négy és Kínában hat állomást köt össze. 

 

 

[1] Transit times and costs vary based on origin, destination and commodity and are not guaranteed.

2 http://ec.europa.eu/trade/policy/countries-and-regions/countries/hong-kong-sar/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.